dålig uppdatering

ja nu blev det dålig uppdatering igen, men så är det när man har kul ;D hehe, kan ju berätta om vad jag har gjort i helgen, fredagen började med att jag gick tillsammans med mamma, henry och imber på marknaden i särna, åkte lite karusell med imber och gick runt och kollade, köpte ett par jeansleggings också:) senare på kvällen var jag hos denise på förfest, det var väl rätt så mycket folk där och vi spelade lite kubb i finvädret och sånt, sen så blev det parken och där träffade jag en del och dansade mycket ;) en kul kväll helt enkelt :) och trevligt att få träffa denise och pia :) och alla er andra förstås ;P

Lördagen började med att jag väckte denise vid elva för att vi skulle till udden för att se när de tävlade med skotrarna på vattnet klockan tolv, vi gjorde oss iordning och begav oss iväg, nära att komma försent ;P vi mötte upp pia och träffade även mamma, henry och imber där nere, men lilla imber somna typ direkt ;) :P sen gick vi för att äta och kolla på bilutställnigen och lite sånt :P sen så blev det lite förfest i en slogbod, va väl lite folk där och det var väl kul :) sen gick jag med josse, hennes kille och sandra till parken, eftersom dom andra ville stanna ett tag till. Men när vi väl kom så var det typ inga folk och musiken hade inte satt igång än, men efter ett tag började det och det blev en del dansning även denna kväll och mycket toalettspringning :P haha, kan sammanfatta det som en riktigt trevlig kväll :) trevligt att få umgås med folk som man inte umgåtts med på ett tag :)

och idag har jag inte gjort mycket mer än att slappat :) skönt!

nej nu ska nog stänga av datorn :) bye!

ledsen

ja först och främst så kanske ni undrar varför jag skrev som jag skrev i förra inlägget och varför jag inte har skrivit på några dagar och detta beror på att jag har varit i stugan i evertsbergssjöarna med pappa, vet ni hur skönt det är att sova där? eller i någon annan sommarstuga ute i skogen, väldigt skönt iaf :)

men återigen till inlägget och varför jag skrev så är för att det verkade på er (inte ni läsare) som om jag hade gjort något fel? och liksom ignorerade mig och jag vet inte vad jag har gjort? visst jag kanske inte var världens happy face i helgen, men ni kan då åtminstonde säga vad jag har gjort? för ni fattar inte hur ledsen jag blir när ni behandlar mig som om jag inte är där eller nåt sånt, jag skulle vilja veta vad jag har gjort så att jag förbättra mig. skulle inte vilja förlora er, för ni betyder så mycket för mig<3

ja det var väl de jag ville säga, för tillfället iaf ..

.......

är jag värd något i era ögon??

Snart Mora

Snart åker jag till Mora ska bara äta lite först :) skönt att åka iväg lite nu tycker jag, fast jag var borta hela helgen, men det är alltid kul att åka bort till pappa, där är jag den minsta och den som mest bortskämd ;P hehe och det är ju alltid bra! :D dessutom så får jag träffa Linnea :) (om hon har tid då:P)


och som jag skrev i tidigare inlägg att jag var lite på G på lördag stämmer inte, jag var nog mycket på G då:P har sett en bild som jag inte kommer ihåg att den togs! :S och när jag gick med Josse, Linnea och hennes kompis Sofi, så försvann Josse och det märkte jag inte förren väldigt mycket senare, inte bra säger jag :S ;P ojoj, sånt som händer då da..

nej nu lär jag dra :)

I'm back!!

ja nu är jag hemma igen från yran, eller jag kom hem för några timmar sedan ;P men jag har inte orkat skriva något inlägg förrens nu :) och Idre Yran var väl precis ingen höjdare för min del, med mycket regn och folk som var skitdryga i mina ögon, eftersom jag inte blev nå riktigt på G någon kväll, förutom lördagen lite då:P men det varde inte så länge, så jag gick hem till husvagnen och ville gå och lägga mig kl:01.00 typ och det var väl runt dom tiderna jag gick och la mig dom andra dagarna också :P  Ja träffade en del folk jag inte hade sett på länge och jag hade kul men jag kan väl sammanfatta att Yran i år inte var den bästa, men så kan det vara en del år, får väl hoppas att nästa år blir bättre :) och jag har ju mycket annat skojjs att se fram emot i sommar också :)

Nu måste packa om för imorgon åker jag till Mora, till pappa närmare bestämt och stannar väl kvar där i några dagar, blir väl att spendera någon natt i stugan i Evertsbergs-sjöarna också :) Men åker hem på torsdagen för på fredagen är det marknadsfredag i Särna vilket innehåller marknad i Särna på dagen och sedan parken på kvällen och även på lördag är det fest i parken, kul! :D

nej nu måste jag packa :) ha de bra så länge :)

Idre Yran!

ja nu snart sticker jag till Denise för att sedan dra till Idre Yran ! :D Men dock är inte vädret inte det allra bästa, regnar och har sig :( buhuu :P men man får sitta inne i nån husvagn, så ska man väl klara sig ;P och jag tar inte med mig någon dator (har ju inget mobilt bredband:P) så det blir inga uppdateringar i helgen och för den delen kanske det inte är så smart, i mitt tillstånd :P men om jag hittar någon dator med mobilt bredband kan jag skriva ett kort inlägg;P men annars hörs vi igen på Söndag! :D



Ha de så kul i helgen! :D

Klänningen

Rose Dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COM

Den här klänningen hade jag tänkt mig att köpa, vad tycks?

mora snart..

ja snart åker vi till Mora, ska bara äta lite först, kan ju inte säga att jag längtar precis till att sitta 3 timmar och bara lyssna på någon som talar om sånt man redan vet, men jag längtar ju till övningsköra! :D och inte har jag hittat någon klänning heller eller jag vet inte vilken jag vill ha :P haha vilke bekymmer :P




Idag har jag gjort en mittbena; Hiss eller Diss?

Ändring på dagordningen

ja fick nyss reda på av mamma att vi ska till Mora ikväll för att gå den där kursen som gör att man får övningsköra hemma (ja jag vet att vi borde ha gjort det där förlängesen, men bättre sent än aldrig! :)  ) kl 17.30 börjar den, det är väl ganska skönt å få det gjort, men då hinner jag inte träffa Denise och Pia idag, och jag som hade så mkt frågor om morgondagen :S hmm, får väl ta och fråga dom på msn lr nå :P fast det blir nog chatten på facebook :P haha, så nu Denise och Pia (om ni ser detta) var beredd på frågor senare ikväll ;D hihi

och vet ni vad jag inte har gjort än? duschat! :P blev fast på nelly.com har hittat så många fina klänningar där, så det blir nog att klicka hem en, men har lite beslutsångest :S hmm? mamma får nog hjälpa till när jag inte har någon annan i närheten som kan ge smaktips. Ja vi får se hur det blir, lägger upp en bild senare på den klänningen som det blev :)

nu ska jag faktiskt duscha! :P hehe

Emma tänker..

ja när jag är ensam så blir det ofta jag med mina tankar och som oftast blir det tankar som; duger jag, så skulle jag inte ha gjort och om jag ser något foto på någon tjej som är fin så tänker jag att hon är mycket finare än mig, sånna tankar liksom. Men jag är ändå inte ensam om sådana tankar, alla tjejer har någon i sitt liv haft sådana tankar. Men med tiden som man mognar (iaf för mig)  så kan man faktiskt komma från sådana tankar, visst jag tänker så men inte lika mycket som jag gjorde förut, jag är mycket säkrare på mig själv nu än vad jag var förut. Jag vågar gå min egen väg mer och jag vågar faktiskt säga ifrån mer om det är något jag hör/ser som jag inte gillar, jag försöker inte fjäska så mycket och för ett tag sen såg jag ordspråket; krusa inga nollor och det är precis det jag tänker göra!

För i mitt liv har jag gjort det för mycket, krusat nollor alltså, jag har inte sett när en så kallad vän har behandlat mig som skit, förrän det var försent, så då började umgås med andra för att rädda mig själv, jag kan säga att jag inte var på topp då, självförtroendet var så jävla lågt så ni kan inte tro det och på grund av det var jag väldigt osäker på mig själv och inte blev det bättre när denna vän klankade ner på mig (ja nu får ni säga vad ni vill men det var så jag upplevde det) och efter att jag bröt med denna kompis så kunde jag börja bygga upp mig själv och bli mig själv, jävligt skönt om jag får säga det själv.

Och nu senast när en kompis har behandlat mig (och inte bara mig) som skit har jag agerat i tid och inte fjäskat för henne, för denna vän är helt enkelt falsk rätt igenom, ingen jag tänker ha som vän, aldrig i livet. Så nu har jag ingen kontakt med henne, vilket jag tycker är skönt, visst det är en liten by och jag träffar väl på henne någon gång, men det är väl sånt man får leva med om man lever i by som Särna. Ja nu kanske ni redan har kommit på vem det är (ni i Särna iaf) men vet ni vad, jag bryr mig inte och vet ni hur skönt det är att säga det? übeeer skönt!


Ja det är väl det jag har lärt mig genom att bo i Särna, att man inte ska bry sig så mycket om vad folk säger, för det första så är knappt hälften sant och för det andra om man låter det ta en vecka så hittar dom något nytt att prata om, men jag kan också medge att jag också skvallrar, jag är ingen ängel. Men återigen så ska man ta allt med en nypa salt :) Det var väl det jag tänkte säga för tillfället, men det kommer komma flera gånger då jag skriver ner mina tankar :)


prova kläder..

Godmorgon alla därute! :) ber återigen om förlåtelse för de dåliga uppdateringarna, men till mitt försvar kan ja säga att jag hade väldigt ont i huvudet mot eftermiddagen och dessutom hade vi besök av Thomas och Hilde och söta Sara:)

Idag ska jag duscha och prova lite kläder (för att se vilka kläder jag ska ha på idre yran ;P) sen så ska jag väl på byn en sväng för att träffa Denise och Pia :D kuul!

nehe, nu lär jag duscha ;) Puss

vad ska man göra nu?

idag blev det inget morgoninlägg för att jag hade fullt upp med att städa! dryygt vare, men ibland lär man ju hjälpa till lite också :) och nu har solat kommit fram, fantastiskt! och prognoserna inför helgen ser bra ut, åh vad glad jag blir av detta! :D och jag ber till vädergudarna att det inte ska bli något regn i helgen, hoppas, hoppas, hoppas! håll tummarna och allt det där för oss alla som ska till Idre Yran :D och vet ni vad? det är bara 2 dagar dit, så jippiiii! :D hihi


men men va ska man hitta på nu då? se på tv, ringa Linnea lr fortsätta sitta vid datorn? det är svårt det där :P men jag kan ju iofs titta på tv medans jag har datorn i knät och så kan man ju ringa samtidigt! :D ja man kan faktiskt göra tre saker samtidigt! :P haha, ingeting är omöjligt (tänk er den frasen med dalmål :P) hehe, nej lär väl sätta igång med att göra dessa saker ;)


puss

Följ bloggen med bloglovin




Följ min blogg med bloglovin



(det kommer ikoner också:P)

Taylor Swift

Ja nu har jag avnjutit lite sallad som blev kvar sen lördags, gott! :) och nu tänkte jag lyssna och njuta av Taylor Swift, hon sjunger så underbart! Den här låten gör att jag får rysningar, riktigt riktigt bra! :)


Myyys

Ja nu har jag duschat, smörjt in mig lite och fixat mig, riktigt skönt :) men nu ska jag bara mysa och titta på tv, får ju passa på när vädret är så kasst :P Jag tycker faktiskt det är bra att det finns sånna här dagar som dom här på sommarlovet, för då kan man faktiskt lata sig om man vill, annars om det är sol så går man ut fast man kanske inte har lust för att det är just sol ute (det händer ju inte så ofta i Sverige). Så ta vara på sånna här dagar, för då kan man varva ner lite och kanske göra saker man inte hinner annars, som att ha ett litet hemma-spa eller kolla på någon film man vill se etc.
Njut av dom här sommardagarna också! :)










Godmorgon!

Godmorgon alla sömntutor! ;D har ni sovit gott? för det har då jag :D nu när värmen ha försvunnit kan man faktiskt sova om nätterna, väldigt skönt! fast jag tycker ju inte att det är bra att värmen har försvunnit och solen med den. Men ni kan väl hålla med om att det är skönt att sova utan att vakna alldeles svettig?

och nu ska jag väl äta frukost, duscha och kanske fortsätta på ljugarbänken :) så ha en fortsatt god morgon! :D

tjolahoppsansa!

förlåt för de dåliga uppdateringarna idag, men har helt enkelt varit för trött :P igår så var jag (och Pia och Denise) barnvakt åt Imber och jag kan säga att det gick väldigt bra, hon gnällde inte efter mamma lr henry nå och hon sov hela natten förutom när hon vakna upp när pippi-filmen vat slut :P hehe och vi andra hade också det superroligt, var längesen jag skratta så mycket :D och lillis kom också :P

idag har jag inte gjort mer än att titta på tv och sånt, var för trött för att göra något annat (Imber sparka på mig och stal täcket hela natten :P) och det var dessutom inget väder för att göra något heller, mulet och kallt :( fast väder-gubbarna/gummorna säger att det kommer fortsätta, så hoppas jag att det blir finare väder, iaf till Idre Yran! I'm so exited! :D nej nu borde jag lägga mig, så godnatt alla därute! och sov så sött ;D hihi



puss

få mer läsare

http://www.viraltrafik.se/?elraan gå in på denna länk och följ instruktionerna :)


Bada

ja nu har jag och Imber badat, eller det var väl Imber som bada, men jag klev i med fötterna, för att jag inte skulle bli blöt, men det spelade egentligen ingen roll för att min kära syster skvätte ner mig ändå :P haha så nu är jag alldeles blöt i kläderna, men men så är det! Imber hade då iaf roligt, det är väl det som är viktigast :)




Poolen och Imber :) visst var jag duktig som pumpa upp hela den? ;P



Imber åker rutschkana



Bollen skulle också åka rutschkana :P haha

hohohoho

ja nu har jag gjort håret vågigt med en sån grej som gör håret vågigt (vet faktiskt inte vad den heter :P) och jag tycker att det blir så snyggt  med vågigt hår och som jag som har självfall (inte ett snyggt sådant) så är det bra, för då slipper man oroa sig att håret blir blött och frisyren blir förstörd (som när man har plattat det), helt perfekt! + så slipper man oroa sig för volymen, för nu är den där hela tiden och man slipper gå på toan för att tupera upp det hela tiden. Ja jag kan hitta mkt positivt med att ha håret vågigt eller något annat lockigt för den delen med. Men visst är det snyggt med plattat hår med:) men för mig så sliter det så mkt på mitt hår eftersom jag måste platta varje dag, om man gör håret vågigt håller det i flera dar. Fast jag kommer nog inte att ha det varje dag:P




Jag med vågigt hår :) (ignorera att jag är osminkad och fortfarande har på mig sov t-shirten:P)

Godmorgon!

En ny dag och nya möjligheter! som att bada lite granna, alltså nu blir det inte i en sjö, som man kan tro, utan det blir att pröva lillasysters pool :P haha, ja jag vet att det låter knäppt men hon ville att jag skulle bada med henne, så som snäll syster gör jag det och bilder kommer ;P sen på dagordningen kommer att jag ska vara barnvakt åt Imber medans mamma och henry åker för att tälta (?) och som till min hjälp får jag Pia & Denise, vilket är väldigt bra! :D och vi har köpt chips och godis, så här ska det mysas ;D hehe, det är dags för fredags lördags myyyyys, om det så är det sista jag gör! det är dags för fredags lördags myyyyyyyyyyyys!  (olw's reklam-låt :P) har fått denna låt på hjärnan, så nu ett tag framöver kommer jag att sjunga den i tid och otid:P haha. Get used to it! haha

nej man kanske skulle göra något nyttigt? eller inte :P, men ska nog gå till lillasyster och mamma och se på pippi långstrump! hehe

hejdå!

Godnatt!

ja nu säger jag Godnatt!, har fixat bakgrunden och headern nu, fattas bara en klocka och att detta rosa som bakgrundsfärg i inlägget försvinner, har försökt många gånger för att få bort det, men de går inte :S någon som vet hur man gör? och jag lovar att när jag är färdig ska jag sluta tjata om vad jag gör för bloggens utseende och skriva om något mer intressant :)


Godnatt och sov så gott! :)

jahopp.

sådär ja, nu har jag ändrat lite på min blogg, men ska fixa lite mer, bakgrunden ska till och börja med inte vara vit, men jag tyckte de va bättre än de rosa, så får se om ja fixar de ikväll eller imorgon :/ men har imorgon har jag iofs inte så mycket tid, ska vara barnvakt åt kära lillasyster, får hjälp av Pia & Denise också :) bra bra..nej men nu måste jag fortsätta med att ändra utseendet..

heeelt slut

är helt slut efter att jag har pumpat upp en barnpool och fyllt på den med vatten och det var inte en liten rund pool, utan den har en rutschkana som skulle pumpas upp, en regnbåge och annat smågrejs som skulle pumpas dessutom var de två pooler som sitter ihop lr hur man ska säga, det var skitdryygt i denna värme, tänkte att ja skulle fortsätta med ljugarbänken till lekstugan, men orkar helt enkelt inte..ska försöka fixa med och ändra utseendet på bloggen idag, så de är det ja ska göra nu :)


pusspuss

Min bakgrund

jag föddes den 20:e augusti 1992 kl: 18.25 på Mora BB, snart 17 år sedan. Min mamma (Hillevi) och min pappa (Ronny) hade redan barn sedan tidigare, pappa hade tvillingar (födda 1987) och mamma hade också två söner (födda 1986 & 1988), vi bodde på lassisvägen 2 i Älvdalen. Under veckorna jobbade pappa borta så då var de bara jag och mina två bröder (mammas) och mamma hemma under veckorna och helgerna kunde se väldigt olika ut, antingen var alla fem barn hemma, eller så var det två bröder (mammas eller pappas) + jag eller antingen bara jag och sådär levde vi i lägenheten i 8 år,(och somrarna spenderade vi i någon av sommmar-stugorna eller så var vi på semester på olika ställen i Sverige) tills vi flyttade till en villa i storbrott älvdalen, gamla näsvägen 32 om jag minns rätt:P då för första gången fick jag ett eget rum, ett rosa för att vara mer precis ;P men där levde vi i bara 2 år tills mamma och pappa skiljde sig, men vi fortsatte inte att bo kvar i Älvdalen (vilket jag då tyckte var en pest) pappa flyttade till mora och mamma till särna, mamma hade ju träffat en karl där, så nu har jag bott i särna sedan jag var 11 år, men konstigt nog känns det som om jag är nyinflyttad fortfarande..och så fick jag ett till syskon 2006, en lillasyster (som jag alltid längtat efter) som heter Imber :) de är mammas och henrys (mammas man) barn.

numera (fast inte på loven) så bor jag i mora hos pappa eftersom jag går på gymnasium där (S:t Mikaelsskolan) och är i särna på helgerna (ibland i mora med), nu har jag väl vant mig vid livet att åka fram och tillbaka hela tiden, men jag ska inte sticka under stolen att det har varit svårt med allt som har hänt till följd av att mina föräldrar skiljde sig, men jag kan också säga att det också var för det bästa för alla att det hände, för ingen tycker väl att det är kul med föräldrar som bråkar? nu är dom nästan som vilka kompisar som helst, vilket jag är glad för, så att jag slipper hamna emellan dom. så allting ont för med sig något gott trots allt :)

tänkte visa lite bilder också :)




Daddy & me :)



Mommy & me :)



Bröderna och jag :)



Imber :)

mora today..

ja nu är jag hemma efter en lååååång dag i mora, helt slut! och så fick jag ha med mig min lillasyster Imber eftersom mamma var på möte(n). Visst de var kul, men allt tog dubbelt så lång tid (om inte mer) att gå i affärerna eftersom Imber inte går så snabbt (hon fyller 3 i september) så de kändes nästan att gå i slowmotion :P men fick ganska mkt inköpt ändå, lite underkläder, halsband, klänning, sminkgrejjor, tänkte köpa skor också men de fanns inte några jag vela ha och dom som ja kunde tänka mig köpa var antingen för stora lr för små, suck...och Imber fick lite grejjor hon med, en liten söt handväska, ett hårband, halsband och trosor :P en lyckad shoppingdag enligt mig :)


och nu har kommit på vad ja kan skriva om :) och det är om min bakgrund, låter inte det bra? så nu har jag tänkt att börja skriva inlägget, ska leta lite bilder å :)

hmm?

ja nu är jag tillbaka från byn och vad ser jag, noll kommentarer! nej nu får ni skärpa er! men hade egentligen inte förväntat mig de eftersom jag inte brukar få så många kommentarer, fast jag vet att ni läser, ajabajja! ;P men nu måste jag hitta på en egen sak att skriva om, om ni nu inte skriver en kommentar? ;)

nej ska fundera på detta i natt, så får ni se imorgon :) säger Godnatt! :)

ändring

ja nu tänkte jag att de skulle bli lite ändring i bloggen, framförallt hur jag skriver, har märkt att det inte är så intressant som det skulle kunna vara. Har också tänkt att göra lite ändringar i utseendet, men det får bli när jag har tid. alltså inte idag och inte imorgon :) då undrar ni säkert vad jag ska göra och för att vara ärlig så ska jag inte göra mer än att bada och umgås med mina vänner och imorgon blir de även shopping i stooora mora, men behöver lite nya kläder inför stundande Idre Yran!! Wihoo, vad jag längtar! helt perfekt bli de också, peppar peppar ta i trä, ska vara med mina underbara kompisar i Denise husvagn! :D och förhoppningsvis träffar man också kompisarna från skolan. nej ju mer jag tänker på det desto mer längtar jag! :D

men nog om det, jag vet inte precis vad ja ska skriva om som skulle vara intressant för er, så lämna gärna förslag om vad ja ska skriva om :) och nu gör ni det! :P behöver inte vara något storslaget, men någon idé skulle vara till hjälp :) för åt mig står det helt vindstilla i skallen och det bästa jag kan skriva om är vad jag gör hela dagarna, det är väl det som är meningen med en blogg, men det kan bli tråkigt i slutändan, även för mig! så om det är något ämne ni vill att jag ska ta upp, så skriv, skriv, skriv en kommentar så skriver jag ett inlägg om det :) (men jag ger mig friheten att ta bort de förslagen som jag varken vill eller kan skriva om, så att ni vet)

nej nu ska fortsätta att läsa min bok Den jag ville ha av Sheila O'Flanagan ute i sommarvärmen medans jag väntar på att klockan blir 4, för då sticker jag på byn för att träffa Denise och Pia för att bada och förhoppningsvis få en bit smörgåstårta som de har bakat, mmmm längtar redan! hehe ;P

och nu glömmer ni inte vad ni ska göra!, för när jag kommer tillbaka vill jag ha min inkorg full med kommentarer ;) hehe

RSS 2.0