Hemma:)

ja nu är jag hemma, fast de var ju ett tag sen jag kom iofs :P men men, idag har jag inte gjort mycket, skolan, bussresa, hem och på byn en kort sväng, sen har jag busat med syster Imber och ätit :) de var min dag de ;P

och nu längtar jag tills nästa helg, på fredag blir de grillning hos Frida i orsa, med klassen :D sen så bär det av till Skeer!! Wihoo :) och antingen på lördag lr söndag bär de av till kupolen för shopping, med Denise, Amanda och kanske Linnéa :D kul helg! känns som om de var länge sen nu..

jag vill också säga tack till alla som sa sin åsikt i föregående inlägg, det hjälper! :)

nej nu ska jag ta och kika på lite kläder, se om jag hittar nå ;)


älskar er gummorna mina<3 och pia och denise får ha så kul på boggberget imorgon ;P

hejsanhoppsan

idag har faktiskt varit en ganska lugn dag, hade idrott första timmen, sen stack jag och amanda ner på stan, för vi fick arbeta hemma. vi åkte iaf på hennes supersnygga cykel;) men eftersom vi kom en halvtimme innan butikerna öppnade, så gick vi för att fika på kaffestugan :) de var riktigt gott! ;) sen så gick vi väl runt och titta lite, köpte morsdagspresent åt mamma och en tröja åt mig själv, ett riktigt fynd vare å, den kosta från början 600kr, men nu var den satt på halva priset, alltså 300kr! :D

och nu håller jag på med samhällskunkaps uppsatsen, den ska handla om något samhällsproblem, så jag tog om vargjakt, ska skriva lite om de som är för:s åsikt och de som är emot:s åsikt, så nu undrar jag om ni kan skriva era åsikter om de här? om ni är för eller emot och varför? skulle vara jättesnällt :)





Vargen,
ska den få leva eller dö?


........

ja nu var de ett tag sen man skrev, men har så fullt upp med allt nu, har läxor upp till öronen:S nästa vecka har jag inlämning eller prov på varje dag förutom på fredag..usch! och så ser man alla andra som inte har kvar nått i skolan, blir så himla avundsjuk!

ja vad mer kan jag säga, är helt slut i huvudet, men idag har jag iaf hunnit med att börja med hemtentan i samhällskunskap, skrivit mer i bokrecensionen och gjort lite matte:)

nu har ja skrivit i bloggen pia! ;D



Avslutar med en puss från mig och Denise! ;)


Lördag.

idag mår jag rent ut sagt piss! var och festa igår och nu sitter jag här och ångrar en del saker, men annars var det en kul kväll :)
gårdagen började iaf med att ja vakna vid 8-snåret, åt lite frukost, sen började jag hjälpa mamma och henry som ska måla om i hallarna, röjde undan grejjor och kasta en del skit, det behövdes! men sen så åkte jag till denise, vi handla och sen väntade vi in pia. när hon kom gjorde vi oss iordning och for till det stället vi skulle grilla, för att vara ärlig så var de inte så roligt där, av flera orsaker, men som tur var så var mina gummor där<3 men sen så for jag till nåt annat ställe där de var mkt trevligare! och sen så kom mina gummor dit också, så då vart de supertrevligt! ;D åkte hem vid 4 och vakna vid 9 kanske? och sen så har jag legat på soffan hela dan, götta!

nej nu ska käka lite chips och godis och kolla på tv :) ni får ha de så bra! :D

promenad.

ja, de gick bra och promenera ;P och hunden heter majsan förresten :P de tog väl runt 2 timmar, men vi gick inge snabbt heller, gick och spekulera lite ;P och pia jag säger bara OLEOLEEEE, de gjorde susen! ;) hehe, vi såg iaf inge björn! :P

nej nu ska jag hjälpa mamma lite för att nu ska här grillas! mums!


Ha de bra!

Torsdag.

ja, nu va de ett tag sen ja skrev nu igen :P är iaf ledig idag och skulle ha haft sovmorgon, men de fick man inte för rara lilla Imber :P så upp vid 7 blev de!  men de är ganska skönt att gå upp på morgonen, hinner med så mycket mer :)
och idag ska ja inte göra så mycket, Anders kommer hit en sväng så ska vi prata lite, sen så ska jag och mina gogummor gå broarna runt med en hund (som jag inte kommer ihåg vad den heter :P) som pia lånat :) sen så ska vi (familjen) grilla här i sörberget, mums! en ganska skön dag, med andra ord :) ja just de, ska tjata lite på mamma om lite nya kläder ;P hehe, behövs! och så kanske jag ska beställa lite böcker, har ju kommit igång nu med läsningen:P

men ni får ha de bra nu, för de ska då ja ha ;P


Bye!

Gömda

Det var denna bok jag läste ut igår, läste uppemot 200-300 sidor igår, så bra var den, kunde bara inte lägga den ifrån mig, glömde bort tid och rum:P satte mig för att läsa en stund vid ett, sen så blev jag törstig, av vad jag trodde var ca efter en halvtimme, men när jag titta på klockan så var den tre! haha! aja men bra var den och kan verkligen rekommendera denna bok till er som inte har läst den, men jag tycker inte att de skulle skriva att den är en sann historia, utan att den är baserad på en sann historia, för dom har ju ändrat lite karaktärerna, i boken. men det är väl nödvändigt också att skriva om lite för att det ska bli mer spännande. Men allt som allt så är den bra och när jag började läsa den, så såg jag den som baserad på en sann historia ist för att se den som en sann historia, det rekommenderar jag alla att göra, för det är ju det den är.
 
Nu måste jag läsa fortsättningen Asyl, hoppas den är lika bra som Gömda.


Alexander Rybak

Ja denna kille vann eurovision songcontest igår och jag fr lov att säga att låten Fairytale verkligen var bra, går och nynnar på den hela tiden och det som jag förundras mest över är hur länderna skippade sina vanliga grannlands-röstning och röstade på något som är bra, för de öste höga poäng över honom, det är något jag gillar! det är möjligt att vinna om man har en bra låt.

det var väl höjdpunkten på min helg :P har inte gjort så mycket annat, läste ut en bok igår, träna idag sen lite läxor, skönt att vara i mora ibland, så man får komma ikapp lite med allt som ska göras, när man är hemma i särna är de så mycket andra saker man ska göra:P




Alexander Rybak


den 16 maj 2009

ja de var ett tag sen ja skrev här, men de har hänt mkt saker i mitt liv nu, så jag har inte haft tid helt enkelt och skriva något..som ni alla kanske vet (eller iaf ni som är vän med mig på facebook) så har jag gjort slut med min kille (eller ni kanske inte visste att det var jag, men aja) och anledningen till detta var att jag inte har några känslor för honom längre eller sånna känslor man behöver för att vara ett par, men, kan jag tillägga, jag älskar honom fortfarande, som en vän och det skulle göra väldigt ont att förlora honom helt och jag gjorde de för att jag tyckte att det inte vore schyst att vara i ett förhållande där ena är kär och den andra inte. Nu har jag sagt detta och nu behöver ni inte spekulera i detta ämne.


sen så har jag klippt mig också, blev lite mer uppklippt och snedlugg, blev inte så jättenöjd, men ska fixa det på mitt egna lilla  vis :P för hon som jag klippte mig hos var väldigt stressad, hon hade hamna efter i schemat, så hon hann varken tvätta mitt hår eller fixa det, men nu har jag tvättat det, nu återstår bara fixningen :)







En älskad bild;P


saknar er mina gogummor!<33
och tack för stödet, det behövs! älskar er<3

läggdags..

ja nu är de dags att lägga sig ,är ju trots allt skoldag imorgon :P
och idag har de inte hänt så mycket, har varit hos anders, gjort lite läxor, ätit hemma i sörberget sen åkt till mora med buss. I mora fick ja träffa min mycket solbrända pappa en stund, fick lite grejjer som han hade med sig, solkräm (som ja beställt) och ett skärp från diesel :)


och så tycker jag att ni får kommentera lite mera ;)


PUSS!

Lördag = företagsmässa!

Idag så följde jag och anders med mamma på företagsmässa, va ganska drygt att gå upp vid sex som vanligt ist för att ha sovmorgon, men så är de ibland ;P dagen började med att vi hjälpte mamma att packa upp sina grejjer vid hennes bås, sen så såg jag, anders och imber (som också var med) på danshow, sen så gick vi väl runt och kolla lite också och va barnvakt;) men Imber ville bara sitta i en fåtölj som var mittemot mammas bås :P hehe., vi åkte sedan och handla lite åt mamma och mormor,  Imber skulle förstås ha lördagsgodis, så då skulle vi plocka lite lösgodis, först så lyfte hon på ett lock och skulle ha det som var där, sen så var det den bredvid o.s.v hon skulle tydligen ha av allt:P haha, men de fick hon förstås inte :P
  när vi hade gjort det hälsa vi på mormor en sväng, fick lite fika :) sen så var det dags för Imber att sova middag, så då åkte vi en sväng så att hon skulle få sova, åkte och visa Anders sommarstugan i evertsbergs-sjöarna, lite andra släkt-stugor runtomkring, tog väl en trekvart, för då vakna Imber igen, kort middags-sovning. då drog vi till mamma en till sväng, sen blev de östängs och hamburgare! mmm så gott!, sen drog vi tillbaka till mamma och va där tills de sluta, såg nå grejs där de höll på såga/hugga ved, som sport och lite annat. sen plocka vi ihop grejjorna och for hem! trevlig dag, träffa lite folk man inte sett på åratal, fick nästan lust att flytta tillbaka dit, men vi får väl se, nån vacker dag kanske ;P för jag känner mig verkligen som hemma när jag är där.







Nej nu ska jag ta och kolla på lite Robinsson och tjocka mig med chips och godis, mumma!


PUSS!

8 maj 2009

Fredag igen, skönt! min pappa fyller år idag också, 53 år gammal blir gubben ;P han har förresten kommit hem idag från 1 veckas semester i Mallorca med Lena, va avundsjuk ja blir!

Annars har det inte hänt så mycket idag, först skola, sen bussåkning med en av dom bästa! Pia<3 hoppa av vid sörberget, där Anders hämta upp mig, han håller på med min lekstuga, som Imber ska få låna nu :P de va väl lite med taket och så. mormor va också där, hon passa Imber idag, eftersom mamma är på möte i rättvik och så mådde Imber inte så bra:S vi fick iaf mat där som momor lagat, de blev köttfärslimpa med potatis och nån sås och mormors egna inlagda skivade gurkor, supergott! sen så for alla, jag och anders hem till anders, mormor och Imber for en sväng upp till Hea för att hälsa på kusinerna. kanske far ner på OK för att handla lite godis ;)





Jag och Lisebergskaninen (6 juni 2008)
(jag var förresten blond då;P)

Vilka minnen:) snart ett år sedan klassen var ner till göteborg och liseberg nu, då var tiden som bäst! vi hade bara roliga grejjer kvar, åka till göteborg, några slappa dagar i skolan (med brännboll mot lärarna) sluta nian och till sist den berömda 9:an festen ;) och såklart ett helt sommarlov framför oss, längtar riktigt mycket till den tiden nu och gamla klassen, den va bäst! om man undgår från vissa ;P


nej nu ska jag dra och försöka va social;P

Bodypump




Snart drar jag och tränar lite bodypump, ska bli skönt att träna lite :)
det blev god mat förresten;P lax med potatis och hollandais-sås, riktig lyxmat ju ;) och lyckat blev de å, för att va lagat av mig :P nej nu ska ta och göra mig iordning lite :)


PUSS!

07.05.2009

rätt skön dag idag, hade nationellt och de gick väl sisådär, får väl se sen då när resulatet kommer, hur bra de va :P och sen så slutade vi ;P väldigt härligt! då skulle vi iaf äta mat, men de va kö ända ut till entrén i stora matsalen, eftersom alla (ettor) sluta med sitt prov då och alla skulle äta, iaf så bestämde sig jag, amanda och linnéa att skita i lunchen i skolan och fara hem, eller iaf jag, för dom skulle äta lunch på stan. påväg hem från busshållsplatsen började de regna, inte så trevligt eftersom jag hade sandaler på mig (var sol på morgonen) så då skyndade ja mig att ta posten och in igen. fick ett paket som hamnat fel, så då måste ja lämna tillbaks de, suck! men kan ju ta de påväg till träningen.. men iaf sen så gjorde jag lunch och lite smågrejjor, nu måste ja laga lite mat, ni får ha de bra!



Puss!

Ingen bra dag..

Nej idag var heller inge bra dag, fick reda va ja låg i vissa ämnen, hade VG i matte (hade intet förväntat mig nå annat) ett svagt VG i engelska, de kändes inte bra, för förra terminen låg ja på MVG och hade typ MVG i allt jag gjorde, men vi bytte ju lärare den här terminen, men kändes inte bra att ha sänkt sig så :/ sen så fick ja reda på franska prov, fick IG :P haha första IG:et ja fått, men de e ju inte mitt starkaste ämne, om man säger så, fast ja skulle nog få G-VG ändå :P om de sista vi ska göra blir bra:) men en sak lyste iaf upp min dag, fick MVG på ett naturkunskapsprov om energi, hade alla rätt och det stod till och med bredvid MVG:et att de va toppresultat! så då vart ja glad :D och de hade ja bara pluggat på en dag innan, kändes bra :)

Vad har hänt annars då idag? inte så mycket egentligen, skola, hem, laga mat, duscha och nu är jag här :) ska väl plugga lite också :) så nu bör jag dra, så hade!


Puss!

........

Idag är de måndag igen och skulle inte säga att jag har haft en bra dag idag:/ vakna helt enkelt på fel sida lr rättare sagt en deppig sida, hade bara lust att lägga mig igen och dra täcket över huvudet, men det kunde jag ju inte för hade salskrivning som sagt. aja sen fortsatte dagen, de regnade, bussen var försenad så ja hann precis till salskrivningen och den gick väl sådär, åt lunch och hade bara estetisk sen så då var ja "sjuk" :P

nej nu längtar jag till helgen igen, långt kvar känns de som, har inte så mycket läxor den här veckan, som tur är :)
ska nog göra iordning mig för lite träning nu, blir body pump ikväll:) ni får hade så bra!



Puss

Imber




bara några månader gammal:)



Jag och Imber:)




Höstas :)


Julen 2008:)

 

Påsk 2009:)

Detta är min goa, underbara syster<3 hon är min ögonsten i livet, även fast hon kan vara dryg ibland så kommer hon alltid finnas i mitt hjärta<33 för du satte ditt spår i mitt hjärta från den stund jag först såg dig, jag älskar dig! <3


mora igen...

det känns inte så bra, vill hem till särna igen och inte blir de bättre att man har salskrivning i svenska imorgon från 8-12, suck!

annars har de varit en bra dag idag, ja och anders har varit hemma i sörberget hela dagen, roligt att få vara med dom lite och få leka med Imber :P hehe, inte ofta de händer :)

nej ska kolla på lite film nu :) ni får hade så bra!:)

puss på mina älsklingar <333

jupps..

kommer inte på nån annan rubrik :P

idag har ja väll tagit de lungt, trodde att de skulle bli lika varmt å skönt som igår men de blev de inte synd nog, gick med pia och denise en stund, denise bjöd mig på pommes :) tack denise, de va gott! :P  sen så gick vi lite mer och jävla va läskigt de va, ni vet va ja menar :P haha, ja ni kommer att skratta åt mig nu, men ja tyckte de va läskigt :P aja, sen så gick ja hem till anders föräldrar, va där en stund, sen så åkte ja och anders hem till anders en snabbis för att byta om till lite varmare kläder för vi skulle till fjäta och äta kolbotten med Carina,Göran (anders föräldrar) Malén och Henrik (anders syster & systerns pojkvän) riktigt gott vare ;) och så va de mysigt, va skönt och ligga och mysa i störröset :) länge sen sist nu..sen så sköt vi lite med ett salongs-gevär, jag träffa 13 av 15 och ja har inte skutit förut, men satt ner iofs :P haha, aja, ja e nöjd! :D sen så åkte vi till sörberget och åt upp deras godis!  nejdå, men nästan så :P va väl där nån timme och satt och prata om lite allt möjligt:) sen så åkte vi hem och satte igång en film :)

kanske ska berätta lite om va som hände på valborg också :) kvällen börja med att jag, denise, pia, nattis, josse åt hos josse, jättegod mat vare, tjälknul (stavas?) med pommes, sallad och bea-sås :) gott! sen så kom de lite mer folk, vi spela spel, sjöng kareoke m.m. sen så skulle vi gå till majbrasan, men ja fick dom att följa mig till madde, där ja skulle träffa annelén, men sen så gick dom och ja följde med annelén :) när vi kom till majbrasan så skulle hon gå igenom vattenpölen ist för att gå runt den som vi alla andra gjorde :P  stod väl vid brasan ett tag, träffa anders (han hade migrän i början av kvällen) och gick väl igen efter fyrverkerierna. sen så gick ja med annelén och ett gäng hem till olsson, anders kom också :) va där tills vi åkte hem :) rolig kväll :D

och på fredan va man ute i solen och njöt, blev lite solbränd å ;) senare på dagen grilla jag, denise och pia hemma hos denise, första grillningen för i år faktiskt! :P men gott vare;) meningen va att vi skulle ut då också, men de blev inte så, blev myskväll med anders ist :)

nej nu orkar ja inte skriva nå mer, blev en hel del :P

Hade så bra nu! :)

RSS 2.0