jupps..

kommer inte på nån annan rubrik :P

idag har ja väll tagit de lungt, trodde att de skulle bli lika varmt å skönt som igår men de blev de inte synd nog, gick med pia och denise en stund, denise bjöd mig på pommes :) tack denise, de va gott! :P  sen så gick vi lite mer och jävla va läskigt de va, ni vet va ja menar :P haha, ja ni kommer att skratta åt mig nu, men ja tyckte de va läskigt :P aja, sen så gick ja hem till anders föräldrar, va där en stund, sen så åkte ja och anders hem till anders en snabbis för att byta om till lite varmare kläder för vi skulle till fjäta och äta kolbotten med Carina,Göran (anders föräldrar) Malén och Henrik (anders syster & systerns pojkvän) riktigt gott vare ;) och så va de mysigt, va skönt och ligga och mysa i störröset :) länge sen sist nu..sen så sköt vi lite med ett salongs-gevär, jag träffa 13 av 15 och ja har inte skutit förut, men satt ner iofs :P haha, aja, ja e nöjd! :D sen så åkte vi till sörberget och åt upp deras godis!  nejdå, men nästan så :P va väl där nån timme och satt och prata om lite allt möjligt:) sen så åkte vi hem och satte igång en film :)

kanske ska berätta lite om va som hände på valborg också :) kvällen börja med att jag, denise, pia, nattis, josse åt hos josse, jättegod mat vare, tjälknul (stavas?) med pommes, sallad och bea-sås :) gott! sen så kom de lite mer folk, vi spela spel, sjöng kareoke m.m. sen så skulle vi gå till majbrasan, men ja fick dom att följa mig till madde, där ja skulle träffa annelén, men sen så gick dom och ja följde med annelén :) när vi kom till majbrasan så skulle hon gå igenom vattenpölen ist för att gå runt den som vi alla andra gjorde :P  stod väl vid brasan ett tag, träffa anders (han hade migrän i början av kvällen) och gick väl igen efter fyrverkerierna. sen så gick ja med annelén och ett gäng hem till olsson, anders kom också :) va där tills vi åkte hem :) rolig kväll :D

och på fredan va man ute i solen och njöt, blev lite solbränd å ;) senare på dagen grilla jag, denise och pia hemma hos denise, första grillningen för i år faktiskt! :P men gott vare;) meningen va att vi skulle ut då också, men de blev inte så, blev myskväll med anders ist :)

nej nu orkar ja inte skriva nå mer, blev en hel del :P

Hade så bra nu! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0