GODNATT

ja jag tar kväller lite tidigare ikväll så att jag orkar med skolan och så lägger jag upp bilderna imorgon också :) och imorgon är det 1:a december och då får man öppna första luckan ;D har nämligen fått en chokladkalender av pappas dam Lena:) så det är ju nått att se fram emot nu på dagarna i december ;D hihi nej nu ska lägga mig, godnatt på er:) PUSS!

FULLT-UPP

ja har hunnit med ganska så mycket denna helg, på lördag blev de party vilket var väldigt skoj :D kom väl hem vid 2-3 tiden, men skulle inte få sova länge för mamma ringde vid 8 för att vi skulle fara till Norrköping för att hjälpa brorsan flytta. Ja bilfärden var inte den roligaste, men det gick, var framme vid tre, då åkte vi och hyrde en släpvagn och for till lägenheten och skulle börja flytta ut. Och eftersom det var ett gammalt hus så fanns det ingen hiss, så det var bara att gå de 2-3 trapporna upp och ner, med saker på nervägen. När vi fått ut alla grejjer så åkte vi för att äta middag hos en av brorsans vänner, väldigt gott var det men vi kunde inte stanna länge för vi skulle åka och flytta in i den andra lägenheten (som också saknade hiss!!) väldigt drygt var det, men fick ju bra styrke och konditionsträning ;D ja sen fick vi lite fika hos grannen innan vi skulle jäkta iväg för att köpa lite bas-mat åt brorsan, ja som tur var hade konsum där nere öppet till 22 så vi hann, fast vi var ändå de sista i affären. När vi kom tillbaka var det bara att packa upp lite och sen gå och lägga sig. Fast fick inte sova längre denna natt eftersom vi skulle upp tidigt för att fara hem igen, så ja det har varit lite drygt och känner mig VÄLDIGT slut nu, så ska ta och sova lite nu så att jag orkar göra lite läxor och jag lägger förmodligen upp bilder sen i lördags sen :) så vi hörs! PUSS

UTGÅNG



ikväll är det feeest :D hoppas verkligen på en kul kväll, va ett tag sen jag var ute nu, så det ska verkligen bli kul och nästa helg kanske det också blir något ;D hihi, nej nu ska jag äta och göra mig iordning :) PUSS!

2012

Var ju som sagt på bio igår och ja filmen var verkligen bra, det hände nånting hela tiden, fast filmen var nästan tre timmar lång, så kändes det inte som det, jag var så inne i filmen att jag ibland glömde att jag var på bio och jag satt verkligen på helspänn under hela filmen och ord som "shit" och "herregud" ploppade ut rätt ofta. Även om jag inte kan se jordens undergång som de har illustrerat den här kan jag inte sluta undra om det kan bli så i framtiden, den 21 december 2012? Men det får framtiden utvisa och jag rekommenderar verkligen alla som inte har sett den att se den!




 

 


CHOCOLATE


Snart bär det av till bion, men först ett stopp för att handla lite choklad till bion;) ett måste!


BLOGG

ja nu har jag fixat till bloggen lite mer, tyckte de såg så tomt ut utan header så nu har jag fixat den :) men om den blev bra eller inte är frågan, haha. Men äh den duger till mig :)

PUSS

BOOKS



Ja sitter här och läser en bok och ja jag har alltid älskat att läsa böcker, från när jag började läsa vill säga ;P men innan dess va det också väldigt kul att höra någon läsa en bok, vill jag minnas, att få komma till en annan värld, med prinsessor och prinsar och fanatsifigurer. Och så är det nu också, när man läser en bok så kommer man i en annan värld, en annans liv. Man glömmer bort de dagliga bekymmrerna i livet och bara kopplar av, så är det iaf för mig. Och man lär sig så mycket! både att läsa bra, eller hur man nu ska säga och mycket fakta. Jag vet att det låter lite läraraktigt, men kan också säga att jag inte hade kunnat allt jag kan idag om jag inte hade läst så mycket som jag gör, jag har lärt mig mycket om hur det var förr (eftersom jag läser mycket sånna böcker), hur det är i andra länder från folkets perspektiv m.m. Och ja det kan vara tråkigt och svårt att läsa böcker om man inte har vanan inne, jag vet själv om jag har tagit ett upphåll att det blir svårare, men jag vet också hur roligt det blir sen när man har läst ett tag. Så min uppmaning till alla är att läsa böcker! Ni lär er så mycket om livet och allt i princip (läraren framme igen) nej nu ska jag fortsätta att läsa:) PUSS!

MOVIE


Bio ikväll med Denise, 2012 blir det :)


LIGHT-A-CANDLE


För att det inte ska kännas så mörkt och dystert tänder jag lite ljus, allt blir lite ljusare och mysigare :)


DAGEN

Hallå alla därute! :) idag har jag haft en ganska så bra dag, började med att jag hade sovmorgon, började inte förrens 12 idag, så de va riktigt härligt :) sen så hade vi matte, naturkunskap (som jag som oftast inte gillar så mycket, men idag gick de faktiskt bra:) ) och till sist företagsekonomin där vi bara skulle göra några uppgifter sen fick vi sluta. Då tog jag en buss till stan för att ta en fika med Sandra :) riktigt trevligt var det, få prata lite :) kom väl hem nyss och har inte gjort så mycket, lite läxor och så :)

Och jag hoppas att jag, mamma, Imber ska till Norrköping i helgen, skulle vara skönt att åka bort lite, shoppa lite och träffa brorsan, men vi får väl se hur de blir, men håller tummarna att de blir så:)

nej nu ska jag göra läxor, men förmodligen fastnar jag framför tv:n ;D hehe. PUSS på er!

HEMMA

ja är hemma i särna nu i helgen, har väl mest myst på:) igår var jag på badet med lillasyster, hon börjar bli duktigt nu tycker jag och har börjat lära henne att simma lite:) står väl inte på förns hon är som fisken i vattnet :) och idag har jag och Imber gjort negerbollar, väldigt gott! sen så hjälpte jag mamma och städa, så nu är de skinande rent här hemma;) ja tror inte de händer så mycket mer, bara mysa :) vi hörs! PUSS

JA-JUST-JA

jag har ju en blogg! glömmer bort den, blir alltid så, först skriver jag i några dagar sen så kommer nått i vägen och jag slutar skriva i några dagar, sen börjar jag igen osv osv. men nu är jag här ;) inte så mycket har hänt, det vanliga bara, skolan, träning, läxor, osv var redo på fest ikväll men de blev inställt tråkigt nog, var riktigt sugen nu! får hoppas de blir nått med tjejerna hemma i särna nån helg framöver :)

nej nu ska jag ta tag i pluggandet :) ni får ha de så bra! PUSS

BAD-ROMANCE



En låt som har fastnat, går på repeat här hemma, den är riktigt bra!:)

LA-LA-LALA-LAA

Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg i bloggen för att uppdatera lite (och hitta uräkter för att inte göra läxor) men jag kommer inte på vad jag ska skriva, allt flyter på, skolan, träningen, läxorna och hemmet. Det är inte så kul att skriva vad man gör varje dag när det inte händer något speciellt. Fast idag så fikade jag med Denise, riktigt trevligt var det, blir långt mellan gångerna, men alltid lika kul att ses när man gör det :) sen som sagt så händer det inte så mycket, ska väl försöka, ja va var de jag skulle försöka? haha, pappa avbröt mig just, så nu kommer jag inte ihåg va det var jag skulle skriva! haha. kanske de hade nått med läxor att göra? hmm? troligtvis, men försöker att förtränga det så gott det går!


 

 


Uppdatering: eftersom internet sluta funka för ett tag kunde jag inte posta inlägget där uppe, men gör det nu med lite uppdateringar ;) ja läxorna gick sådär, hamna framför tv:n i stället, var ju "mammas pojkar" och den nya serien "Glee" som förövrigt var väldigt bra, man blev glad av den! :) och sen när jag beslöt mig för att göra lite läxor så hade en "uppsats" som ska in imorrn raderats eller nå, så då gav jag upp. och nu sitter jag här och ska gå och lägga mig, så vi får höras sen:) Godnatt!

 


MYCKET-KÄNSLOR

ja nu har jag mycket olika känslor, glad för att jag har de bästa vännerna och att jag vågar vara mig själv, har insett att jag inte ska leva mitt liv efter andra och hur de tycker. Det är ju ändå jag som ska leva det, så därför vill jag omge mig själv med folk som verkligen bryr sig om den jag är, inte den jag ska tänkas vara. Har levt för länge efter andras villkor. Och jag är stolt att vågar gå min egen väg, klä mig i de kläderna jag vill, umgås med de jag vill. Sen om man inte kan acceptera det kan man ju ta sig nånstans där solen inte skiner! haha nej men de som inte kan ta mig som jag är behöver inte heller vara i mitt liv. Så jag är glad att jag har funnit de vänner jag har. Om ni bara visste hur mycket ni betyder för mig<3

Och jag är väldigt arg för att människorna i min omgivning behandlas illa, blir orättvist behandlade. För att andra "måste" tänka på sig själva och att allt ska överanalyseras, ibland är det som det är och det får man leva efter. Man kan faktiskt inte påverka vissa beslut, hur mycket man än försöker, det är väldigt orättvist när andra säger att man inte anstränger sig tillräckligt! Man gör väl så gott man kan och ibland kan man inte göra så mycket mer än att försöka, för ibland tar det stopp och det har en mening med det också, man ska t.ex. inte gå den utbildingen man sökt till och inte kommit in till, för de kanske inte är det man ska göra. Men som oftast upptäcker man meningen med det dåliga man går igenom när det är över och man har hittat nåt annat som gör en lyckligare. Liksom det var inte meningen att man skulle gå en viss utbildning, för den som man går på passar mycket bättre och man blir lyckligare.

Men om det inte var nog med att de mår dåligt, måste de andra trycka ner dem så djupt, om och om igen. Nej arg blir jag, va har dom gjort för att förtjäna de? men alla fungerar inte på samma sätt antar jag. Något som är självklart för mig kanske inte är självklart för andra. Och visst det är väl bra att inte alla är exakt likadana, men ibland kan man fråga sig hur folk tänker, har de inget sunt förnuft?

nej nu ska jag ta och hänga tvätt och se på DH, ni får ha de så bra! :) PUSS!

MEST-SPÄNNANDE-HELGEN-EVER!

Eller inte ;P ja nu va de ett tag sen jag skrev igen, kan inte precis säga att jag har haft fullt upp, för de har jag inte :P har bara inte haft lust. och ja helgen kan beskrivas som en helg i ide, har sovit den mesta delen :P och inget PLUGG! så jävla härligt, de va längesen ja hade en helg utan plugg, inte ens på lovet kunde jag slippa plugget. Men ändå har jag inte hittat på nå mer intressantare än att titta på tv, eller ja va väl på hockey igår med pappa och lena, men resten av tiden har fyllts med tv-tittande. Får se om nästa helg blir mer rofyllande eller nästnästa torsdag, gymnasiefest på Wasa ;) hehe

nej nu ska jag se reprisen av körslaget, eftersom jag missa första delen igår pga hockeyn :) PUSS på er!

KOMMER-INTE-PÅ-NÅGON-RUBRIK.

jag orkar inte skriva så långt inlägg nu, men kan säga att jag har haft en väldigt bra dag, som innehöll bland annat spinning, fika med sandra (även emelie och sofie som kom sen :) ) och ett bra betygssamtal i engelskan :) ja de va väl de, ska ta och titta på lite tv nu och varva ner :) Puss på er! :)

NOT-MY-DAY

hej! :) idag har inte varit en så bra dag, började med att jag missa bussen, så jag fick ta en annan buss. Vilket gjorde att jag missa idrotten och provet jag skulle ha, men fick göra det på rasten som tur var, så att jag inte behövde göra det senare. Men om provet blev bra eller inte vet ja inte :P haha, gissa på en del frågor ;P hehe. Ja och efter det så hade vi naturkunskap i två lektioner i rad. Inte så kul kan jag säga, helst inte när man inte fått i sig riktigt med mat, fisken i skolan är inte god! Kan säga att jag har haft bättre dagar, men imorgon är det en ny dag med nya möjligheter :)

Och vet ni vad som hände på bussresan hem? en kille spydde!!! på en ringlinje-buss!? den killen måste ha varit känslig, nej usch va äckligt! man åker ju inte särskilt länge på en sån buss, så jag fattar inte hur man bli illamående så snabbt, men som sagt han måste ha varit känslig!

nej nu ska jag fortsätta att kolla på Arga snickaren, ni får ha det så bra :) PUSS!

DESPERATE-HOUSEWIVES



Ikväll är det äntligen dags för DH igen! :D

 


TISDAG

hej allihopa därute :) tisdag idag, vilket betyder skola, som vanligt då :) har varit en lugn dag, skönt :) och har bara en läxa idag, nämligen att träna på idrottsprov som vi har imorgon, så de är väldigt chill just nu, vilket jag tycker är super! kan de inte få vara så jämt? slippa stressen av att ha fyra prov på en vecka, även om det inte händer ofta så händer det ju och skulle vara väldigt skönt om man slapp de regelbudna läxorna (som man har varje vecka) så som matte och franska, det vore gött! men tyvärr ser verkligheten annorlunda ut :/ men det går inte komma undan från, för det var faktiskt jag som valde den här linjen, så då får man ta det som kommer med den. Men kan också säga att jag inte ångrar mitt beslut, för den här linjen passar mig, för att plugga är det som jag är bra på, jag är inte bra på hantverk eller nått sånt och jag inte så intresserad av de andra linjerna, så den här linjen passa som handen i handsken för mig, så att säga ;)



nehepp va ska man hitta på nu då? kanske ska ta mig en dusch, det är ju trots allt min "duschdag" idag :P haha. Ja de blir nog så, känner för att bli lite varm igen också, efter att ha varit ute kylan. så vi ses om ett tag :)

PUSS!

PLATTÅNG-NEJ-TACK!

eller ja inte helt då, men nu på sista tiden har jag slutat använda plattång, förstör håret så himla mycket! så därför ska jag försöka använda den så lite så möjligt, bara när det är lite speciellare och det att man inte använder plattång eller sminkar sig så mycket till vardags gör det speciella tillfället ännu mer speciellt , man får liksom piffa upp sig lite mer och se en mer förändring. Att inte se det "gamla" vanliga då vid det speciella tillfället gör det lite roligare, tycker jag :)



Så här såg jag ut idag, utan att ha använt plattång :)

KISSEN-MARJA


Vid sin matplats :)


Kissen och Imber:)


Så sööt :)


Slänger in en bild på min söta lillasyster! :)


SEGT!

ja nu är blogg.se verkligen segt! bara jag som tycker de? likaså va de igår, skulle ladda upp några bilder, men de va så segt så jag gav upp. men nu kommer det ett inlägg, ska försöka på lite foton också, om jag har tålamodet :P men annars då? skola idag igen, gick sådär halvsegt med prov och så, men som tur var de en kort dag :) efter skolan stack jag och Linnéa en sväng på stan, de som jag hade tänkt  mig att köpa fanns inte, lite surt sådär. Fast de kom några grejjer hem ;) de blev ett par uggs, en klänning, en väst och mascara :) fast har lite smått ånger :S men men, sånt är livet! nu ska jag väl försöka få i mig en bit mat, känner mig lite småkrasslig (som jag iofs har kännt mig helt lovet) ont i halsen och så :/  så hejdå så läng! :)

JA!

Hej på er alla, söndag idag vilket betyder pluggdag. Men som vanligt skjuter jag upp det, sitter här vid datorn istället och hittar på annat att göra, inte så bra. men det brukar gå bra ändå :) får man hoppas :P och ja de har inte blivit nå mer förändring på designen, får fixa de när jag har tid helt enkelt :) för nu ska jag plugga *host* hehe. Och i natt fick jag sällskap i sängen ;) hehe de va katten! mys mys :) men inte så mysigt när mina fötter stack ut ur täcket, för då skulle katten busa med mina tår! hehe nej skärpning nu Emma! ska ta och duscha nu, sen ska jag plugga!


Nu när jag har suttit vid datorn istället för att plugga har jag hittat ett par skor som gärna får komma hem till mig :) och det blir nog så också ;) hehe, nej nu ska jag dra, PUSS på er!


FUCK-IT

nä nu skiter jag i det här, med designen alltså, de får se ut hur de vill just nu..måste lägga mig nu så att ja kan plugga på prov imorgon :/


PUSS på er!

RSS 2.0