Valborg imorgon :D!!!

blev inget bloggskrivande igår, p.g.a att ja hade mycket läxor, men idag skriver jag :P

det har varit en ganska bra dag idag :) på första timmen (franska) såg vi på film, fast ja trodde att vi hade glosförhör, skööööönt! sen va de bild, lunch, svenska med redovisningar och sedan ped.ledarskap, där vi klättra klättervägg (i nå gammalt vattentorn) jag klättra faktiskt två gånger, fast jag har sån höjdrädd, men kom ju iofs inte ända upp, men de va nära :P och sen så gick vi därifrån in till stan och ja gick till gymmet och spenderade 1 timme där:) sen så åkte ja väll hem, duscha, åt, tvätta, läxor och nu  e ja här ;) men ska nog ta och lägga mig nu och förresten så är det valborg imorgon, för er som missat :P har längtat! nej nu drar ja ;P

pussssss

Tillbaka

ja nu e ja tillbaka efter träningen och va svettig ja blev, har inte vari så svettig förut, men de va ju mycket folk och varmt:) nu e de iaf skitskönt ute, ja och linnea gick hem från gymmet och det kändes verkligen som sommar, kunde gå med byxorna uppkavlade vid halv 9, riktigt härligt! Detta har ja längtat efter länge!


nej nu ska skriva lite engelska som ja kom på nu att de skulle in :P blir väl sent ikväll :P


Hade!

Skyndaskyndaskynda!!!!

ja nu lär ja skynda mig, ska gå till linnea typ kvart över, ska åke med henne och träna :) men tänkte skriva lite om dagen ändå ;)

Ja, idag va de skola igen, trååååk, skönt att de e valborg på torsdag :D hade prov i naturkunskap, som ja knappt pluggat på, men svara iaf på alla frågor, de e ju positivt:) sen gick vi och åt, efter de drog ja till skolsköterskan (en vanlig koll) och satte mig sedan i solskenet :) men mådde inge bra, så då gick åkte ja hem, lr de va meningen, först så skulle ja handla lite grejjor på stan, medans ja vänta på bussen och när ja satt mig på bussen skicka pia sms och undra om ja va på stan, så då hoppa ja av igen och gick in till stan, för ja ville ju träffa henne ;D :P så då gick vi på stan igen då :) fick en del inhandlat iaf, de blev: ett par ballerina, en väska, ett armband, solglasögon, smink och nå mer som ja säkert glömmer :P


nej nu lär ja göra mig iordning, vi hörs!












Söndag.

ja idag är de söndag och fortfarande sol :D har väl tänkt å träna och läsa på prov idag :)

och så har ja fixat de här med fotona, men har inte tid idag å fixa de :P alltså att lägga upp några här :P
och va hände igår då? ja, inte mycket, va ensam hemma, för pappa oh lena va på made in Älvdalen igår, lr brorsan kom en sväng och vi beställde pizza och åt, men sen åkte han hem och ja fick vara själv :( satt och kolla på det okända och skrämde upp mig själv, när ja skulle lägga mig gjorde ja allt jättesnabbt så att ja fort kunde lägga mig och dra över täcket över huvudet :P haha, inte bra...ja de va väl de som har hänt, nu lär ja plugga!


ha de så bra!

plugg..

nej, de går inte bra de här med plugget! vill lägga in lite bilder, men de går inte att lägga in bilder från kameran, när man ska sätta in den i datorn (usb-sladd i lilla datorn) så vill den inte ta emot den eller hur man ska säga, men de går med mitt usb-minne, men de e bara gamla bilder:/.. så ja ska vänta tills pappa har åkt, så kan ja starta hans dator och föra över bilder där och sedan ha in dom på mitt usb-minne:) men lär väl vänta ett par timmar:P

nej nu ska ta tag i plugget, lär ju va färdig med uppsatsen nu, för ska plugga på naturkunskap senare (som ja inte vet va de handlar om och har inte pluggat innan) som ja har prov i på måndan, men ja hittar helt enkelt inte pluggmotivationen :/ .....


nej nu drar ja, kan ha in lite bilder sen när ja har fixat de :)

Sol sol sol :D

ja nu har den härliga solen och värmen kommit tillbaka ! tror att de är typ 30 grader i solen eller mer:) riktigt härligt! :D så nu har ja suttit ute i solen 1½ timme tror ja ;) :P blivit lite mer färg iaf :) nu ska skriva färdigt uppsatsen om Gazakonflikten, sen så kanske ja går ut i solen lite mer, om de inte blåser för mycket vill säga ;)


till dig Anders ;P hehe











Fredag.

ja de kanske blev lite osammanhängande med mina inlägg från torsdan, men men :P

idag då? har haft nationellt prov i engelska gick väl sådär:/ blev lite osammanhängande, men de e lätt att de blir så när man bara har 80 min på sig!, men så e de bara..
sen så hade vi resurs och matte innan vi slutade, då satt ja, linnea, natalie, hennes kompis, rizgar ute i solen och ja tror nog att ja blev lite brun, härligt! sen gick ja och linnea till bussen som går till stan, åkte den :P gick sedan till gymmet för att träna och sen när ja skulle till busstationen var de så varmt att ja kunde "kavla" upp byxbenen och gå så, kändes riktigt skönt:) nu är sommaren nära ;) satt även ute i solen när ja kom hem (efter ja hade duschat och ätit) fast de blåste lite för mycket, så ja gick in igen :P

de va nog min dag de och som vanligt är den inte så händelserik:P helst när man är kvar i mora, själv :( alltså pappa är ju här och så, men alla kompisar är antingen hemma i särna lr borta, piss också!! får väl roa mig med lite läxor..nu blir ni avundsjuka va?? ;P haha


puss på mina älsklingar <33

Torsdag.

tänkte ja skulle uppdatera er lite om va som har hän sen måndan (även om de inte är viktigt:P) iaf på tisdan var de skola som vanligt, fick sluta tidigare, för vi hade ingen samhällskunskap, ganska skönt faktiskt, for hem, gjorde läxor och kolla på ugly betty å DWH, bäst ever! sen igår hade ja skola som vanligt, måste berätta en sak som hände mig på morgonen där, jag kom till skolan lämna lite grejjer i skåpet och såg att de va en soffa ledig, så ja satte mig där (trodde att mina klasskamrater skulle komma men kom senare på att dom inte hade språk på morgonen, utan de va typ bara ja och en till från vår klass), skulle träna på prov som ja skulle ha direkt på morgonen i franska. så ja satt där och läste, först blev ja lite småsur för att en tjej satte sin väska vid soffan(hon skulle ta fram nå, tror ja) och tänkte vem gör så? men sen blev de värre, två personer satte sig i soffen mittemot (allstå de e typ 2 soffor och ett bord i en "grupp" lr hur man ska säga) för deras kompisar satt i soffan bakom och där var de fullt, sen så hoppade en person från andra soffan till min och så småningom kom de några till av deras kamrater och satte sig i soffan och vem fan gör så?????????? sätter sig i en soffa där en person de inte känner sitter där, kunde dom inte ha dragit nån stol till dom andra sofforna eller nå? aja, blev chockad iaf, att folk kan gö så ! :P
iaf, sen så fortsatte skoldan och ja åkte ner på stan med carro och gick där och vänta på pia och denise (kajsa och sandra me) sen när dom kom gick ja, pia, denise, kajsa och sandra till kaffestugan och fikade :) sen följde ja med Pia hem och vi åt pyttipanna och hon fick min present (ölglas:P), sen kom denise och vi åt tårta, mums!


nu hittade ja gårdagens inlägg :) slänger in de hit, ska skriva lite om dagen i ett annat inlägg :P

torsdag.

hade precis skrivit ett lååångt inlägg, men sen så dampa datorn sig, så då får de bli ett kort ist! kan berätta att ja sov över hos pia igår till idag, skulle väl fira att hon fyllt år ;P denise var där en sväng igår å, och vi åt tårta, mums!

och idag då ? gick upp tidigt (lr ja bruka gå upp den här tiden, men för pia va de tidigt:P) gjorde mig i ordning snabbt, för ja tänkte ta 7 bussen, (skulle gå på en föreläsning och de skulle va risk att komma försent om ja tog halv, ville inte gå in när alla redan va där och skämma ut mig totalt:P)  aja, sen hade vi samhällskunskap, stress, känner ja där, stor uppsats som ska in på tisdag:S sen sluta skolan och ja gick och träna, träna  i 1½ timme, personligt rekord! :P haha, ska bli gött å få me sig pia å denise sen och träna, så har man fler att träna med:)

nej nu ska ja väl egentligen skriva eng, uppsats:/ och förresten så har ja nationellt prov i engelska imorgon, kanonkul! .....noot!

aja, nu säger ja hej!

.....

duschningen gick bra, för er som vill  veta :P haha

jag har senaste tiden kommit på mig själv att tänka att nästa år fyller jag 18, ja tror att ja fortfarande är i 15-års åldern, på nå konstig vis och ja tycker de är konstigt för att åldern 18 har alltid vari så långt bort och nu "snart" händer de. likaså att Imber fyller 3 år i år, hon börjar ju bli riktigt stor nu, tiden har bara rusat fram, nyss låg hon på golvet och rulla runt:) de står väl inte på förns hon börjar skolan, tiden går för snabbt, tycker ja.


nej nu ska ja sluta va så sentimal, lär fortsätta med lite läxor nu:)

Måndag.

ja nu e de måndag och idag va första skoldagen efter lovet, va lite drygt att behöva gå upp så tidigt imorse. sen har ja gått som en mumie hela dan, har inte varit så social:P  men så är de en del dar.
har iaf inte gjort så mycket idag, skolan, sen hem, ska väl ta och duscha snart, får se hur de går med tatueringen och allt:S ska tvätta rent den och de har Anders gjort åt mig, men nu får ja göra de själv, hoppas allt går bra!
sen så blir de inge Body Pump ikväll, på grund av tatueringen och så var de fullt idag, ganska skönt om ja få säga de själv:P då får ja mer tid till läxor och så slipper ja stressa så mycket.
nej ska väl ta tag i duschningen nu:P önska mig lycka till!



<3

dessutom

får se om de blir nå mer foton från påsk:P känns inte som om ja orkar de nu, har fullt upp med läxor och skit:P 

skola imorgon........

ja och de är så jävla tråkigt:/ tyckte de va nyss vi fick lov, aja har haft ett rätt trevligt lov iaf:) har umgåtts med de bästa<3 varit ute och festat, tatuerat mig:D och andra saker:) jajuste, de kanske inte ja har skrivit, va hos annelen och micke i fredags och åt tacos, mums! de blev väl en liten salongsberusning där:P haha. och igår var vi hos annelen och micke(vi sov över:P) till typ 3 på dagen, sen drog vi hem till sörberget och där fick ja min överasskning (som ja skrev om att ja skulle få) de va en liten bärbar dator, som ja ska ha hos pappa, för han har ju klagat så mycket att ja använder hans dator, men de va han som köpte den å:P känner mig lagomt bortskämd nu:) fick ju en dator av mamma å (eller hon köpte delar till en ny och byggde ihop den själv) och så den här:D och ja e glad!

nej nu ska väl äta en kvällsmacka nu och gå och lägga mig, de e ju trots allt skoldag imorgon:):P



ja fattar inte? blir så förbannad! du e som en liten skitunge som får härja hur du vill!



Älskar Anders och mina bästa<33

tatuering idag..

ja idag var ja nere i mora för att tatuera mig :)
dagen börja med att ja och anders åkte ner till mora vid 11-snåret, på vägen ner ringde camilla (hon som skulle tatuera mig) och fråga om ja kunde tatuera mig 2 ist för 4, och eftersom de blev så, så passa ja och anders att gå en sväng nere på stan och fika (vi tänkte först upp i noret och handla mat och sånt innan ja skulle tatuera mig), sen så skulle ja väl tatuera mig, de gick väl ganska bra :P gjorde ont tyckte ja och mot slutet kände de som om ja skulle svimma, för vi höll på så länge. Anders sa att ja gjorde roliga miner :P haha,, aja blev nöjd iaf :) kommer bild på den, slänger in en bild från helgen å, som ja sa :P men de kommer mer sen:)




Camilla tatuerar mig:)


Tatueringen :)





Lena, Andreas, Helena, Bizze, Jag, Anders, Conny

Helgen som var..

Ja, eftersom ja va så upphetsad över helgen som skulle komma, så lär ja ju skriva va som hände å ;) iaf, fredan börja med att bizze kom och vi åt mat, sen kom hans polare ( Andreas ) och hans tjej (Helena, som ja e ingift släkt med), vi satt väl hemma hos anders ett tag, kom väl några fler, men sen drog vi till peter och lena och bada i deras bubbelpool, stanna väl där till typ 3 :P trevligt:), sen så åkte vi hem och sov :P på lördan vakna man och kände sig som piss,  men de gick över som tur var :P ja och anders åkte hem till sörberget och åt påskmiddag där, fullt med folk där :) och vi fick ett påskägg :P sen åkte vi hem till anders och vi börja om på nytt, och bizze å hans polare kom också, sen drog vi till nattis (no comments) och var där ett tag, men sen så vela några dra på pizzerian och ja följde med, trodde att ja skulle kunna smyga mig in, men icke sa nicke, hade väl inte förväntat mig nå annat ;P aja, de resulterade att  ett gäng drog hem till anders å så va de fest där, men ja kände mig trött så ja gick å la mig i sängen för ja skulle vila ögonen:P men resulterade i att ja somna som en stock :P haha. söndan gick man runt å bara va bakis, åt på pizzan gick lite med fisen å pia:) igår jobba vi å tränade, idag tvätta vi, ja gick en sväng med fisen och sen gjorde ja och anders varma mackor med annélen :) trevligt :) de va väl de som har hänt fram tills nu :) och ja lägger in lite bilder från helgen sen också :)


pusshej!

PÅSK!!!

ja nu e de påsk och ja e GLAD! :D idag va de nästsista dan på idre fjäll och dom bjöd till och med på påsklunch ;P de va gott! och nu sitter ja hemme i sörberge:) min super snälla mamma har byggt en ny dator åt mig (och Anders) och nu håller hon på att installera den :D snällt va? sen har hon och pappa pratat ihop sig och ja ska få nån överasskning, hm undrar va de kan va ??  något att fundera på, nån som vet föresten? ;P
aja och så längtar ja tills imorn! :D eller hela helgen föresten xP


nej, ska väl försöka va social nu eller egentligen inte, alla sitter vid sina datorer :P jag och anders sitter i samma hus men pratar inte med varandra utan skriver på internet;) hur vore de utan internet ? :P haha
men ska iaf dra ifrån bloggsidan, ni får ha de bra!



puss på anders och mina gummor<3


Hemresa imorgon:D

och ja e glad :D härligt med loooooov!!!!!!!! men är orolig för allt plugg som väntar efteråt:S vi har prov i naturkunskap A, ja har prov i Franska (kan göra de imorgon, men är inte frisk och kommer antagligen inte gå till skolan imorgon och ja har dessutom inte pluggat till det), i engelskan ska vi börja skriva nå uppsatser, i samhällskunskapen ska vi ha en uppsats om konflikter och sen så tror ja inte att de va nå mer, inte va ja kan komma på iaf, jo juste vi har nationellt prov i engelska fredan efter lovet (tror ja?), väldigt mycket iaf:S känner stressen..

va har hänt idag då ?? inte så mycket faktiskt (ovanligt:P) hade matte första timmen, men kände att ja inte orka mer, kände mig febrig, ville hem, men fick lov att göra färdigt en matteuppgift med Amanda (som också kände sig sjuk), så vi skippa de andra lektionerna för att bli färdig med det, så att man kunde få komma hem nån gång (hade väl troligtvis tagit ganska lång tid om man hade stannat kvar på lektionerna, för vi höll på i minst 2 timmar:S) aja, när vi var färdiga med dom åkte ja hem och satte mig framför datorn, för att sedan lägga mig i sängen och så nu så sitter ja ju vid datorn igen ;P


Längtar jättemycket till imorgon för då så får ja träffa mina gummor igen<3 och Anders :)<3

stan idag:)

idag har de faktiskt varit en ganska skön dag, börja med att vi bakade (pga temavecka) sen så hade vi rast och då satt vi självklart ute i solen, sen så blev de redovisning med fika (muffins, scones, marshmallows, chips, läsk m.m.) och sen så slutade vi:) då kom mamma och anders och hämta mig i skolan, först åkte vi och köpte en barnstol åt Imber, sen så åkte vi in till stan och åt tacotallrik på helmers, gött! sen en snabbsväng på lindex och mamma köpte tröjan ja ville ha där :) så nu är ja lite glader;) sen så åkte vi och tvätta bilen och sen skjutsa dom mig hem till pappa, de va min dag de:)




You're on my mind....





Puss på mina särnflickor<3

.........

kan inte sluta tänka på det, de går bara inte, pressa mig själv till skolan fast ja egentligen inte hade nå lust..och så vill hem till Särna och krama om Denise<3 tänker på dig min älskade babe<333

Men Anders och mamma kommer ner imorrn och hälsar på mig, de ska iaf bli roligt:) ska bli skönt att få prata med mamma i verkligheten, för hon förstår mig verkligen, behöver inte förklara hur ja känner mig för henne..

aja, orkar inte skriva nå mer



Längtar till påsk, då ja får vara med mina gummor<3333 älskar er

........

ja va har hänt idag ? inte så mycket, fortfarande temavecka så ja håller på med de och så var de spinning på ped.ledarskap, sen kom ja hem och nu sitter jag här.



Kan inte fatta det? det får bara inte hända, nej, nej de får inte, inte du. Du som var så snäll mot alla och gullig, de får inte hända mot dig. Direkt ja hörde de tänkte nej, inte du och börja gråta, de går inte att beskriva hur ja känner mig. så fort ja tänker på de börjar ja gråta, för du var så underbar, det fick bara inte hända mot dig, de gick för snabbt..jag känner mig helt enkelt tom inuti just nu..men får hoppas du har de bra där du är<3

RSS 2.0