BLOGGEN

ja har fått lite problem med designen och ska försöka fixa de nu, så gott de går :) bara så att ni vet ;)

HEMMA

ja nu är jag hemma igen efter en sväng hos kusinerna, eller ja kusinen, för de andra hade stuckit på halloween-party eller va de var hos deras mormor. Men de va lika trevligt ändå :) lite ovanligt att de är lugnt där ;P hehe och de hände väl inte så mycket där, vi åt mat och så :) Ikväll blir det körslaget såklart med mycket godis och chips, mums! ;D snart börjar det ser jag nu, så ska väl börja hälla upp mumsigheterna ;) hehe. ni får ha en så bra kväll ikväll :)

PUSS!

 

 I LOVE CANDY!


GODMORGON-ELLER-GODMIDDAG

Hej på er därute ! :) kan inte säga att jag vakna nyss, men kan inte säga att jag har bytt om från pyjamas än heller :P har liksom bara gått omkring och inte märkt att klockan har gått, men nu snart måste jag byta om, för vi ska snart åka till kusinerna :) ja de va lite update från mig, har inte så mycket annat att skriva om för tillfället, så ni får ha det så bra mina vänner :) puss på er!

MARILYN-MONROE





En ikon, en gudinna.


CUPCAKE



Efter att ha skrivit det förra inlägget kom jag på mig själv att titta på bakelser och sukta efter dem, se så gott det ser ut! Måste nog ta och baka nån dag framöver, eller ta en fika ;D är nog lättare det :P men det var ju jag som skulle gå och lägga mig?! haha, har spenderat närmre en timme och tittat på bakelser, haha inte bra! ska nog torka upp drägglet efter mig och gå och lägga mig nu ;P Godnatt! :)


tjolahoppsansa

hej! sitter här och luktar på mig själv, ja de där lät knäppt :P men har köpt en ny hudkräm som luktar så in i bomben gott! den luktar vanilj och bakelse, typ muffins, mmm så gott, vill bara äta upp mig själv! haha, nej men den luktar väldigt, väldigt gott :) skulle kunna skriva ett helt inlägg om hur gott det luktar, men de ska ja inte göra ;) kan berätta att de blev inge bad med syrran, kände mig inte helt frisk, så vi får ta det en annan gång :) och helgen blir lugn som sagt, men börjar bli lite sugen nu! de va ett tag sen sist, eller ja en månad sen :P men de känns väldigt länge sen..nej kanske ska ta och lägga mig nu, så man orkar med morgondagen, blir att hälsa på de vilda kusinerna, så då kan man behöva lite extra energi ;D hehe nej godnatt på er! :)


Blev sugen på muffins nu, efter att ha luktat på mig själv lite ;P hahaha. Visst ser det mumsigt ut?





äntligen!

har vi fått vårt internet tillbaka! :D eller egentligen så fick vi de igår, men lyckoruset har inte lagt sig än ;D hehe, 3 dagar utan internet de är mycket de! annars händer de inte så mycket, myser hemma med lilla kissekatten :) så goo :) och lovet har inte varit så speciellt, bara vilat känns det som, men de är ju skönt det med :) fast igår så stack jag och mamma iväg till Sveg en sväng, roadtrip ;) nej men de va kul att bara vara med mamma lite :) vi va på dollarstore och sen hittade vi ett trevligt café, trodde jag inte om Sveg! :P och har även hunnit vara med lite vänner också på lovet, riktigt kul :) och helgen blir nog lugn skulle ja tro, kanske bada med Imber-bus ikväll :)
nej nu ska jag fortsätta att mysa med kissen :) puss på er!

huhu

hej igen, ett tag sen nu och tänkte börja med att förklara mitt förra inlägg, det har med press, måsten och allt såndär skit. Och jag kan säga att det inte är första gången jag har känt mig sådär, så stressigt att jag inte orkar med, släpper bara allt och låter gråten komma. för att jag inte har uppnått det jag har velat, har så mycket måsten på mig själv, sånna måsten som jag tycker är viktiga, fast egentligen kanske de inte är så viktiga. Måsten som att ha höga betyg, att få G är som ett IG för mig, ett misslyckande, jag har allt för höga krav på mig själv har jag insett, sen så ska man ta hand om sig själv, se snygg ut, ha nya snygga kläder och allt sånt där och så måste man träna, mår skit när jag inte har tränat, det är väl ännu mer så nu när man ska få betyg för det. Men jag kan sammanfatta det som att man ska vara bäst på allt, samhället sätter väldigt stor press och jag sätter väldigt stor press på mig själv. Nej ibland blir det bara för mycket, så då släpper man allt, men efter känns det faktiskt bättre, blir lite som en nystart.

Och så måste jag säga att nu på den sista tiden har jag inte varit den bästa vännen, inte hört av mig så ofta som jag skulle ha gjort, engagerat mig, men måste säga att jag inte har orkat, en väldigt dålig ursäkt jag vet, men så är det..den senaste tiden har all tid på fritiden ägnats åt plugg och sen när jag är färdig med det, så är jag så slut att jag inte orkar göra något, tänker att nu ska jag ta och prata/skriva på msn med mina kompisar, men det blir aldrig så, så jag vill säga förlåt och ja de kanske inte är det bästa att skriva förlåt i en blogg, jag vet. jag tycker det är väldigt dumt att exploatera sitt hela liv på internet, men kalla mig dum då, för nu orkar jag inte mer, jag är inte perfekt.

Ja oj det blev ett långt inlägg det här, och kanske lite rörigt, men det känns bra att få skriva av sig lite.

Puss på er för att ni finns <3

low

orkar inte vara stark nå mer, orkar inte, låt tårarna komma...

hmm

Hej på er alla där ute:) hur mår ni? själv är de inte så bra, har ont i huvudet och i bihålorna och har väldigt dåligt samvete för att jag inte har pluggat nåt idag och dessutom inte tränat, hittar ingen inspiration till det. Och de kanske inte är så smart att träna om man inte mår bra, men  ja vill och varje gång jag missar ett träningstillfälle får jag dåligt samvete, har mer press på mig i år att träna i och med att jag har styrketräning som mitt ind.val och då måste man ju träna för att få betyg och det sätter verkligen press! men ska bli skönt med lov nu, så man kan vila upp sig och tänka på annat så att man kan ta nya tag efter lovet :) nej nu är det DH som gäller, puss på er!

.......



 

Vad är hundratusen läsare mot mina enstaka? de är ju fortfarande läsare, eller hur? folk som kommer in varje dag för att checka om jag har skrivit något, även om de inte är många så finns dom och de gör mig glad, faktiskt! även om de skulle vara kul att ha jättemånga läsare, så skulle de inte vara samma sak, så släng dig i väggen Kissie! för här kommer jag med mina läsare. Puss på er för att ni finns! :)


tjolahoppsansa!

hej på er alla därute, måndag igen och mycket plugg, har redan hunnit göra färdigt en bokrecension i engelskan idag, men måste även plugga till matteproven imorgon och på onsdag, kul ja! Men annars händer de inte så mycket, hade en trevlig helg hemma i särna, på fredag var ja och lillasyster på badhuset, och ja de gick väl sådär för henne i början, hon är inte van med badring, så de måste ha sett kul ut när hon klängde sig fast vid mig med badringen! haha, men sen gick de bättre för lilla pluttan :) ska nog kanske dit nu på fredag också, kul! :) och sen fick vi ju besök av kusinerna Rebecca och Linnéa på lördagen, som sov över. så de blev mycket stimm och bus :D hehe. Och jag får inte glömma att jag träffa katten också, en riktig söt buskatt, men hon var lydig och gosig också, vill bara hem igen och gosa med henne nu, men de går ju inte och de som är ännu tråkigare är att de inte är vår katt, utan hon ska tillbaks till Andreas sen när han har slutat med jobbet (när de händer). buhu :( men de finns större sorger här i världen och det är ju inte helt omöjligt att skaffa en katt sen, eller hur mamma??? ;P hehe men nu lär jag ta tag i pluggandet! :)

PUSS på er!

yees

Hej igen :) mår lite bättre nu, har druckit lite rörd cola (som är bra när magen krånglar) och ska försöka få i mig lite chips, har ju inte ätit nåt idag och måste få i mig nåt, kan inte få i mig riktig mat. och ooh så intressant va?, jag vet! men har ju inge bättre för mig så *host* men men va ska man skriva för mer som är intressant? jo att jag ser ett extreme home makeover program som jag minst sett två gånger förut! Ja de är så kul att vara sjuk, eller inte..Man tänker när man är i skolan att de skulle vara skönt att vara sjuk en dag eller två, speciellt när man har mycket, men de är varken kul eller skönt, det finns inget att göra och skolarbeten kan man ju praktiskt glömma, för det orkar man inte göra när man är sjuk och på tv:n går de inge kul på dagarna, bara repriser, så tråkigt! och på internet händer de inte heller så mycket för de flesta går i skolan eller är på jobbet, hm nej de är inte kul att vara sjuk! så nu vill jag bli frisk!


Med en vän som du<3 PUSS på Linnéa! och alla mina andra vänner!  det är ni som betyder mest, mina vänner<3


hemma

ja är hemma idag ändå, har inte mått bra i natt, så de va bäst att stanna hemma tyckte jag, lär tillfriskna idag, har ju intervju imorgon och på fredag är de prov. Men jag tror att jag har blivit känslig mot mjölk och mjölkprodukter (åt glass igår), så de kan nog bero på det. ska pröva soyamjölk och se om de blir bättre med det, väldigt intressant eller hur? ;P ja jag vet! hehe. men ska ta och börja med lite frågor till intervjun nu, ni får ha de så bra :)

PUSS!

sjuk?

ja tror nog att även ja håller på att bli sjuk, har ont i bihålorna och känner mig trött, så idag gick jag hem lite tidigare och det första jag gjorde var att sova, skönt, men de har fortfarande inte gått över. Men ska gå till skolan imorgon ändå, är ju inte så sjuk. Och trots att jag har haft ont så har jag gjort matte, läst eng.bok och läst physkologi (prov på fredag), så känner mig lite smått duktig nu :) och igår hade jag en välbehövd fika med pia och carro, länge sen man sist såg! fick reda på lite roliga grejjor :) hihi men nu ska jag se på Ugly Betty och sen DH :D ha de bra!

PUSS!

Ute på stan idag..

Ja dagen har spenderats på stan och på stan har det spenderats pengar! hehe, fyndigt eller hur?;D har iaf haft en mys dag med Linnéa, vi har ätit/fikat och bara gått och kikat lite, köpte ett linne och en mössa, även en badring till Imber för att nästa vecka har jag lovat henne att vi ska till badhuset och bada! hehe, de ska bli skoj! :D och det här steget jag pratade om igår blir mer och mer verkligt, känns verkligen bra! men kan fortfarande inte berätta vad det är fören det är helt klart att jag ska göra det. Det är inget superhemligt så, men vill helst inte berätta förens det är klart. pirrar lite i kroppen bara jag tänker på det, hihi!

nej kanske ska hitta på något vettigt nu :) puss på er!

ett steg i rätt riktning?

ja just nu känns det som om det behövs, ett ganska stort steg faktiskt, fast jag vet inte om det ska ske än, så därför säger jag inte vad de är jag ska göra, men jag tror att det är för mitt egna bästa. Har faktiskt funderat på att göra detta ett tag, men nu känns det rätt att göra det, om det nu blir, är ju faktiskt många faktorer för att få det att stämma. Men åh va bra det skulle vara om det gick. aja vi får väl se vad som händer i framtiden, ett steg i taget..

puss på er mina vänner<3

vardagslycka!

ja ni vet den där måbra känslan man har när man har diskat, tvättat, ja gjort vardagsgrejjor helt enkelt och utan att skjutit på det utan bara gjort det, då känns det bra eller hur? och så känner jag mig just nu, lite sådär halvduktig, även om det har såå stor betydelse, för det är ju ändå sysslor som återkommer, men det känns så bra när man väl har gjort dem. Och dagen blir ju inte sämre av att Ugly Betty och Desperet Housewifes börjar idag! :D minst sagt spännande! hihi

Men har en sak som tynger mig, matten. Matte B suger! och att man har så korta lektioner hjälper inte, för när man väl kommer till ett tal som man behöver hjälp med så slutar man och man får det som läxa, som om man skulle fatta bättre då? nej, död åt matte b! men ska väl försöka mig på det ändå, läxa tills imorgon..

Ha det så bra nu alla :)

Helgen som var

Ja uppdateringarna är inte de bästa, fullt upp! men tänkte skriva lite om helgen med början i torsdags ;D hehe och ja det var en väldigt kul kväll, börja med att jag och linnea gjorde oss iordning i noret, sen for vi till Nattas place där förfesten var, mycket skratt och dansande! hehe, sen när vi skulle till Wasa så hade Linnea glömt sin biljett och fick lov att hämta den och vad kan ja säga, den bilturen var intressant! haha men väl på Wasa var skitskojj, träffa massa folk, dansade och hade kul, en kul kväll helt enkelt! :D sen så fick ju fredag bli sov dag :P haha, men lyckades ta mig upp och göra mig iordning för att hinna med  13.25 bussen till Särna, duktigt tyckte ja ;P sen när jag kom hem så myste jag bara med lillasyster och titta på tv. På lördan var jag med Pia och Denise en sväng, länge sen vi sist såg, så de va kul fast det var kort och måste tillägga att de finns inga tulligare personer än dom! haha. Sen på  kvällen blev det ju såklart körslaget, rösta som fan, haha :P kul att se dom man känner på tv :) och va dom va duktiga! Ja söndan blev pluggdag, lyckade läsa hundra sidor ur en engelska bok, bara för att skryta lite ;) och sen så blev det buss tillbaks till Mora, ja de va min helg de :)

och dagen idag har spenderats i skolan, hade prov som jag tyckte gick bra, vi får väl se :) sen så har jag skrivit färdigt en uppsats i engelskan, tvättat och bara stökat omkring, känner mig nöjd :)

oh ja just det måste berätta att det har flyttat in en liten missekatt hemma i Särna, fast bara tillfälligt, vi tar hand om den för att brorsan är borta på jobb. vill bara hem och gosa med den, fast vad jag har hört så vill den mest busa ;P hehe men nog är det mysigt med katter :) nej nu ska jag dra, ni får ha det så bra! :)

Oh yeah!

Laddar upp med den här låten! :D

Torsdag=Gymnasiefest!!!

Ja idag är det torsdag och just denna torsdag betyder det gymnasiefest, wohoo! :D börjar med att jag och linnea ska till noret för att göra oss iordning, sen blir det förfest hos natta:D och sen såklart Wasa (där festen är) känner mig riktigt laddad! Har varit en bra dag annars idag också, har bara sullat och engelskan vart inställd (skulle ha prov idag) och på grund av det kunde vi ha styrketräning tidigare, så vi fick
sluta tidigare, nice! :D  nej ska kanske få i mig en bit mat nu? och ladda kameran! ;D hehe, vi syns i dimman!

RSS 2.0