länge sen sist

ja nu var det ett tag sen jag skrev sist igen, har helt enkelt inte haft tid eller lust, har redan börjat med skolan på allvar och vi har bara gått en  vecka och det känns som en månad typ, men men lika bra att komma igång, för det ska man ju ändå göra till slut :) och sen så har jag inte gjort så mycket mer, har börjat träna igen, känns verkligen skönt! och nu i helgen var jag till falun och borlänge med Linnea som förövrigt fyllde år i fredags! :D de va kul och fick lite saker inhandlat, blev ett skärp och en tröja och lite smink, kan tillägga att jag snart är pank, seriöst riktigt pank! kommer att stå noll på kontot i en månad typ och det känns inte bra :S kommer inte ens ha råd att köpa present till mina bröder, inte ens nån billig sak, ångest AB, men får se på den positiva sidan, jag kan gymma i en månad, gå på dans och köpa en liten present till min lillasyster för dom pengarna som är kvar. Men visst får man ångest när man inte har några pengar och tänker att de va kanske inte såå nödvändigt att köpa den tröjan, eller hur? men gjort är gjort.. nej nu ska jag inte tjata mer om det här, ska nog faktiskt gå och lägga mig nu, så ni får ha det så bra ! :)


puss på er







Älskar er mina vänner<3

Födelsedagen.

ja idag är det min födelsedag och den har varit bra fast man började skolan..Fick umgås med mina underbara vänner, fick det jag önskade i present (vilket var pengar och en silk'e'pil) och fick många gratulationer, det kan inte bli bättre! :) fast det har ju inte blivit så mycket firande med tårta och sånt, men det tar vi imorgon, blir nog dubbelfirning, en firning här i mora och en i Särna :) kul!

men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, upp tidigt imorgon, börjar 8, men ni får ha en fortsatt trevlig kväll! :)

Snart kväller :)

nu är man i  Mora igen då, har haft en rätt hektiskt dag idag. Började med att man gick upp vid 6-tiden för att duscha och göra sig iordning för halv 8 skulle jag och mamma åka (hon skulle på jobb), hon lämnade av mig vid lägenheten i mora, där jag bara tog det lugnt :) for in på stan ett tag för att handla lite nödvändiga saker (men som oftast blev det mycket mer) där stötte jag på Johanna och Anna och vi åt lunch och tittade lite i affärer ett tag, träffade även Linnea ett antal gånger :P hehe, sen så träffade jag även josse och nattis och vi gick i affärer tills jag åkte hem igen..gick säkert in i samma affär minst 3-4 gånger, haha, men fick med mig mycket fint också :) det som blev inköpt var skolgrejjor (almenacka, block osv.) mjukisbyxor, sminkgrejjor, underkläder, stickad tröja och en väska :) hittade även en fin jacka jag tänker köpa :) en bra shoppingdag! :)

Men nu är jag skittrött efter allt vankande på stan+att man gick upp vid 6, som man inte är van vid, tror nog att det blir en tidig kväll, men först ska jag göra mig en kopp té och mysa mig ner i soffan :) Puss på er!

vetintevadjagskaskrivaförrubrik

Hejsan alla vänner! :) hur har eran dag varit? min har varit ganska lugn, som dom sista dagarna av sommarlovet har varit :) har packat, för imorgon åker jag till Mora igen, har redan två fullstora väskor packade (och det bara kläder:P) och mer ska det bli! tur att jag åker med mamma imorgon, för skulle inte ha kunnat släpa allt det där på bussen iaf :P sen så har jag beställt lite kläder och fixat och trixat med lite allt möjligt :) känner mig nöjd med dagen!


Mår inge bra alls nu, behöver verkligen er nu!<3

Beyonce



Godnatt alla vänner!


FarmVille

Har blivit helt beroende av FarmVille (på facebook) inte bra! haha, har retat alla andra för att dom har spelat det här, sen så har jag själv hamnat i skiten, det kan väl kallas ironi?




  Så här ser en del av min farm ut! snygg va? ;)

Ensam..

ja nu sitter jag ensam vid datorn, dom andra har gått och lagt sig och mina tankar bara svävar iväg, så då tänkte jag skriva ner dom eller nåt, var beredd på att det kan bli rörigt, är ju oftast så i min skalle..

ja vart ska man börja egentligen? kanske att säga att jag inte mår så bra som jag skulle kunna göra och detta på grund av flera olika orsaker, jag känner mig ensam (även om det kanske inte är så) och det känns som jag har helt slut på energi och jag har absolut ingen lust att börja skolan p.g.a detta, hur ska jag orka egentligen med plugg när jag har så mycket tankar i mitt huvud? och den stressen blir inte bättre av att jag nu inte kan äta som jag borde, hur ska jag orka egentligen?? för man måste ju äta ordenligt för att orka plugga och då blir jag plötsligt orolig för betygen och att oroa sig för det kanske inte hjälper mig att börja äta bra igen och även det oroar mig. Ja man kan säga att jag oroar mig för allt just nu..och jag kan säga att det kommer en tår då och då, oftare än vad de brukar göra, just för att jag orkar inte att oroa mig så mycket, men samtidigt kan jag inte sluta. Jag har nog kommit in i en ond cirkel och jag vet inte hur jag ska komma ut ur den? Och allt det blir ju inte bättre då jag känner att jag måste visa att jag mår bra och är stark, min energi går åt, åt meningslösa saker som jag kunde ha utnyttjat bättre känner jag, men jag vet helt enkelt inte vart jag ska börja..

nej nu ska jag nog inte tynga ner er med mitt skrivande, men det var skönt att få skriva av sig lite..Bye!

En ny dag med nya möjligheter!

Eller dagen kanske inte är såå ny, men jag gillar tankesättet! :) ja igår kom jag hem efter en natt i stugan:) riktigt mysigt, men har haft problem med maten hela helgen, inte så kul faktiskt :/ jag har varit jättehungrig och tjatat om det, men när jag fick maten kunde jag bara äta några tuggor och sen fick jag inte i mig nå mer, mådde bara illa och vela spy, inte kul! jag sa till och med nej till chips! inte normalt för att vara mig..men det kan nog vara något i samband med sjukdom eller nåt, för nu nyser jag och nyser och har ont innanför bröstkorgen (sådär så att de gör ont när man andas), så jag har väl åkt på någon förkylning :/..om det fortsätter så lär jag åka och hälsa på farbror doktor!

aja, nog om det, snart börjar skolan och börjar få ångest, av flera olika orsaker och inte blir det bättre att man just fyller år den dagen heller!! perfekt födelsedag eller vad tycker ni? + på det så får man ingen frukost på sängen :( buhuuu, för jag kommer ju vara ensam i lägenheten eftersom pappa jobbar borta, så det blir en ovanlig födelsedag (hade iofs samma situation förra året, men jag vänjer mig inte vid tanken) det är ju så härligt när man vaknar upp på födelsedagen och hör att det pysslas i köket och sen låtsas sova när dom kommer in och sjunger med frukost och paketer, eller hur? men, men man kan inte få allt här i livet, får hoppas på en bra dag ändå med mina underbara vänner! :)

nej nu ska faktiskt hjälpa mamma att laga mat (oooovanligt) så hejdå! :)

P.S. får minnen när jag kollar på Sofies bild/bilder, på den första bilden är det jag i mitten! :) visst var vi gulliga? ;P

Godmorgon!

Igår hann jag inte skriva nån blogg, för mamma och Henry fyllde år! (ja dom fyller år på samma dag) så började dagen med att baka blåbärspaj, sen in på byn för att träffa denise en snabbis och färga hennes hår, första gången jag har färgat på någon annan :P och sen hem och slå in paket med Imber och hjälpa mamma göra iordning för kalas! Riktigt trevligt var de :) och så fick vi kräftor, mums! ;) hehe

och idag ska jag till pappa i mora, får väl se om vi ska till stugan i evertsbergssjöarna också, skulle vara mysigt :) ja jag lär väl sätta igång och duscha och packa nu om jag ska hinna med bussen :) så vi synes och höres! ;)

Onsdag..

ja idag tänker jag återigen tråka ut er med vad jag har gjort, men måste ju komma igång nån gång och idag har ja ju inte gjort så mycket spec och inte kommer jag göra de heller, för måste vara hemma för att vänta på ett databord (som egentligen skulle komma igår) som ska komma, så ja kan inte planera nåt heller för den delen..

Men iaf idag har jag duschat och gjort mig iordning, sen har jag faktiskt övat att åka bil ;D hehe, va med mamma och hämtade Imber och tiden mellan det har jag spenderat framför datorn och tv:n, haha, en vanlig dag helt enkelt, får ju inte bryta rutinerna ;P ja oj va mitt liv är intressant! haha kan ju också berätta vilka intressanta planer jag har inför kvällen, först nu ska jag äta mat (Grillat=MUMS) sen så blire tv och dator och vänta på databordet, oj så intressant va? ja jag vet att ni blir avundsjuka ;D hihih


nej nu drar jag, bye!

äh va faen, slänger in en till låt ;D




Denna låt spelades nästan hela tiden under M&M ;P Minnen! haha

Taylor Swift




Taylor Swift är verkligen riktigt bra!

Kväller snart..

blev inge inlägg på dagen, så därför fick ja lite klag från pia, så därför skriver jag ett inlägg nu! :P kan förbereda er på att de inte kommer att bli ett kul inlägg eftersom jag inte har gjort så mycket intressant idag :P dagen började iaf att ja vakna vid tolv tiden, åt frukost, sen satt jag vid datorn, hängde lite tvätt, satt vid datorn lite mer, åkte på byn en sväng för att handla med mamma, sen hem och sitta vid datorn och tv:n ! :P ja och sen åt jag mat satt vid datorn och tv:n och det har jag gjort tills nu! :P haha intressant va? sa ju de ;) men nu har du iaf fått ditt inlägg piiiaaa! ;D hehe, kanske slänger in nån bra låt också :)

nej nu ska jag fortsätta med det jag har gjort hela dagen, eller kanske till och med lägga mig, va tycker nI? :P vore kanske bra om man fick in några rutiner innan skolan börjar :P men men vi höres! :)

bra låt

 


slänger in en bra låt innan ja går ;)

länge sen sist

ja nu tänkte jag dra igång det här med bloggen igen, var ju ett tag sen sist jag skrev och nu fick jag bara lust att skriva igen, de är väl då de är bäst att skriva, när man har lust, eller hur? men iaf lite update om vad som här hänt då i mitt liv, har varit nere i småland,i Åseda för att vara mer precis, hos morfar och Astrid med familjen och var väl där i några dagar och besökte bland annat Astrid Lindgrens värld ;D kul kul :)

och nu i helgen var ja på musik och motor i Älvdalen och det var faktiskt riktigt kul! :D mycket fina bilar, bra sällskap, fin musik och allt annat som gör att de blir kul :D sen så har de inte hänt så mycket mer spec än så :P haha. har sovit bort dagarna och sen när man väl vaknar tittar man på tv eller sitter vid datorn (och är med vänner förstås) men har man sommarlov så har man, sen så har väl inte vädret varit de bästa heller.. :P

ja de va en liten update, men bara jag kommer igång så blire nog bättre ska ni se :) nu ska ja faktiskt göra något oväntat, titta på tv :P haha, men vi höres! :)

RSS 2.0