Bara jag som längtar..

..till att alla serier som är bra börjar igen? åh är helt överlycklig! haha, nej men seriöst, det är det bästa under veckorna och snart börjar det, med start imorgon med Greys Anatomy och nästa tisdag med Ugly Betty och Desperet Housewifes! :D och sen får man inte glömma Arga snickaren och många andra serier som börjar nu också :) En höst att längta till helt enkelt!











Bästa serierna som finns!



 


Har aldrig mått så bra

nej de är faktiskt sant, eller ja, va ett tag sen jag mådde så här bra som nu, för nu har ja en ljus framtid framför mig och känner mig väldigt positiv, great! och att man har underbara vänner gör ju inte saken sämre! :) och måste tillägga att de senaste dagarna har jag vaknat upp utvilad och glad och detta även när jag har gått upp 05.30! underbart! och idag känner jag mig lite extra duktig då jag har gjort matte och nästan gjort färdigt en engelska uppsats, de blev ju inga läxor igår, för ja hade  besök av Denise!<3 och det var riktigt roligt, lite prat, lite onyttigheter och mycket skratt, kan inte bli bättre än så :D hihi
Sen har det faktiskt inte hänt så mycket, det vanliga bara :) men nu måste jag gå och hänga tvätt! ha de så bra så länge! :)

I Mora nu

eller ja har varit de i några timmar nu, världarnas krig är på i bakgrunden medans jag uppdaterar mig själv om vad som har hänt i internet-världen och tankarna kommer, eller ja det är tankar jag har haft en tid nu, tankar som att jag ska göra det som är bäst för mig själv, för det är ju ändå jag som bestämmer över mitt öde och man lever ju inte för alltid. Det har gjort att jag har återfunnit vänner och tagit beslut för mitt eget bästa. Och jag har dessutom blivit mycket starkare, jag tar ingen skit! allt detta är ett resultat av mycket negativt som har hänt den sista tiden och det har också gjort att jag har insett vilka jag kan lita på och inte osv. något som jag helst inte skulle ha velat insett, men nu är det som det är och inget går att ändra på det, har även insett att det finns människor till allt, inget jag vill gå in mer på, men så är det.

det här kanske blev ett flumm-inlägg och kanske det framstod mig som självisk, men det är jag inte, ja tycker att alla kan se sitt eget bästa men samtidigt ta vara på varandra, för man måste ju se till att man mår bra själv innan man kan "ta sig an" andra, enligt min åsikt. nej nu ska jag fortsätta se på världarnas krig och ni får ha det så bra! :)


Söndag..

vilket betyder plugg, plugg och åter plugg, ångest ab kanske?! skulle tro de ja, sen att man måste ta bussen vid fyra gör inte saken bättre, då blir man avbruten i sitt pluggande och jag kan inte riktigt koncentrera mig, för hela tiden kollar jag klockan och undrar när jag ska börja göra mig iordning och så. Känns mycket bättre att vara i Mora, för då kan ja koncentrera mig och inte behöva åka två timmar med buss (vilket också förstör söndagar enligt mig) men man får bara bita i det sura äpplet och se det som det är, antar jag.

aja, kanske ska ta tag i pluggandet då, ni får ha de så bra! :)

ett tag sen nu..

ja nu va de ett tag sen man skrev igen, men va ska man säga? har helt enkelt inte haft tid och när jag får lite tid över så vill jag va med mina vänner ist. Men iaf idag har de inte hänt så mycket, varit hemma bara och myst med lillasyster Imber, är ju inte så ofta man ser henne så då får man ju passa på :) och igår var jag på middag hos ingrid, sandra va där också :) riktigt trevligt! skulle vilja på byn ikväll igen (fest eller va de nu va :P) men så blev de ju inte! men kommer väl flera gånger :) händer inte så mycket annat, plugg och sånt som man måste ta tag i och imorgon blire det mora igen :) kort vecka den här veckan ;) hehe och sen blire fest på torsdag, wiho! tror att det kommer bli en riktigt trevlig kväll :)

men nu ska jag fortsätta se på American history x och ni får ha de så bra :)



<33


Onsdag :)

ja uppdateringarna är inte de bästa, men kan berätta att idag har jag gått 15 km! duktigt va? de va med idrotten så då slapp man en dag i skolan också, skööönt, med tanke på att onsdagar är långa dagar i skolan :) Vi gick från prästhomens ip (i mora) till Läde, vasaloppspåret :) och det tog ca 2 h och 40 min (om man räknar med den tid vi gick och inte med pauser och sånt) så nu känner jag mig skapligt duktig och tänker avnjuta en glass i min ensamhet :) de va väl det som har hänt idag :) oh ja just de, kom på att idag har pappas nya tv kommit, så de ska bli nice sen och titta på tv ;) hehe

ja men de va väl de jag hade på hjärtat idag, ni  får ha de så bra! :) puss!








kan bara skratta åt fånerierna och det är just va det är.

RSS 2.0