oj.

glömde att skriva att de går att se mer bilder från gårdagen på http://elraan.bilddagboken.se om ni vill ;) dom är upplagda på den 21 februari :)

gårdagen..

Igår var man på melodifestivalen :) dagen börja med att ja åkte till Amanda ca.halv 11, där spela vi guitar hero och käka bullar :) mums ! tills vi skulle gö i ordning oss, tog några timmar på grund av klädångest! :P sen så åkte vi till Clara´s, där vi tillsammans med Amandas syster, systerns pojkvän, hans syster och faster, åt god mat :) det blev en lövbit för min del, mums! sen så bar de av till Leksand, det var så fullt med folk överallt att man nästan fick panik! de gick knappt att gå på toaletten:S aja, vi kom dit iaf en timme före sändning och då va de Anna Morauo (stava?) som stod för underhållningen och några ur kören, christer björkman sjöng en trudiltt han med ;P hehe. Sen så drog de igång, och kan säga att artisterna är mycket bättre i verkligheten än på tv och skämten var mycket klockrenare i verkligheten ;P haha
Men kan också tillägga att de va inte precis som jag hade tänkt mig men bra endå :)

det var väl de, sen idag har de inte hänt så mycket, setat vid datan mest och så åker ja inte hem idag :( utan gör de imorgon, för ja måste ta en buss som gör att ja kommer fram vid 12 på natten(och de har ja ingen lust till) för pappa jobbar på vasaloppet idag och kommer hem förens kl 17.00 och ja måste ha skjuts in till busstationen :S



introt..

måste bara få tillägga en sak, vi har väl förfan inte igloos i dalarna ?!? och samer representerar väl inte Leksand, som dom menade att de skulle göra eller mena dom att de va hela dalarna dom skulle representera på introt????

Glad:D

tag sen ja skrev nu igen, men har haft fullt upp med prov å sånt :P och så kan ja berätta att ja ska på melodifestivalen med kära Amanda och hennes syster imorgon:D ska bli skitskojj :D annars då? jo, vi har besök här i lägenheten i mora, eller ja pappa har besök, av lena, hans nya fling;P hon har åkt kortvasan idag och de är väl anledningen till att hon är här :P och hon bjöd på pizza idag :) mums! ja de va väl de ;P



Längtar hem till dig <3

Helgen.

ja, de blir lite mellanrum mellan inläggena när de har varit helg, för Anders har inte fått internet och innan dess hade han ingen dator, men han har fått låna min skruttdator och så ska ja få låna en bärbar av mamma & henry, som ja kan ha här i mora :D


aja, kan börja med att ja slapp åka buss på fredan för att min mamma hade varit på nått möte med jobbet, så då fick ja åka med henne:) efter att vi hade hämtat Imber, smet ja in på Konsum och handlade en alla hjärtans dag-nalle till Anders, lite sent påtänkt, men bättre än ingenting :D sen så åkte vi hem till Sörberget, fick i oss lite mat och ja hämta mina nya kläder :D och efter de drog vi (ja o anders) till Anders och där väntade blommor, en nalle och ett litet kort :) de va romantiskt fast de inte va på alla hjärtans dag :) sen så såg vi på film och hade mys :)
På lördan vart de jobb, endast 5 stugor, så ja och anders tog de lungt;) efter jobbet så lagade vi mat, lax med potatis och hollandais sås, mums :) sen så tog vi nån raggartur och köpte godis som vi åt till melodifestivalen.
Och idag blev de åter jobb, fast idag jobba per med oss men vi hade inte lika stor tur med stugorna idag, vi fick 12 st och 7 städ fast de skulle va 2 :S men de blev bättre sen när man kom hem till sörberget och fick våfflor med sylt och glass :D gööööttt! nej, kanske ska gå och lägga sig och läsa lite ur boken jag egentligen skulle ha läst ut, har muntlig redovisning på den på onsdag :S

men ni får ha de så gött :D Godnatt!

.....

fyfan va jävla kallt de e ! höll på att dö imorse när ja skulle gå från busstationen i mora till badhuset (hade gympa), ja frös som fan, mina ben va alldeles röda av kyla, mitt ansikte också:S och ja hörde att de va typ -30 i solen i norr, brrrr:S aja solen lyser iaf :D men de kan ta och bli lite varmare nu iaf.


sen så vart de matte, sen åt ja lunch och sen for ja ner på stan och inhandlade lite smink :) och när ja var därnere hörde Anders av sig och sa att han va i Mora en sväng och att han skulle ner på stan lite senare, men eftersom ja har så mycket läxor och bussarna går dåligt, så åkte ja hem ist (min buss skulle gå om några minuter och ja skulle ha fått vänta en timme på nästa) vilket ja ångrar för att ja skulle verkligen vilja se han en stund, men får trösta mig med att vi kommer att synas imorgon :)


De ser ut att bli bra de här :) nu vet ja att ja har er :)<3


Trött...

Ja, jag blir så trött på de här, ja har inte gjort något, men ändå så beter du dig som om ja har gjort de, blir fan deprimerad av de här. vänskap är inge man slänger hit och dit, de orkar iaf inte ja med. har upplevt de så många gånger i mitt liv (inte endast vänskap) att ja börjar tröttna på de, ja vill veta att de går att lita på er, i vått och torrt, ville bara säga de.


Ja annars då? de har nog inte hänt så mycket, idag va ja i skolan som förövrigt va väldigt slapp:) film på franskan, bild och fika, pyssel, film på svenskan och sen blev de vattengympa med ped.ledarskap (mitt ind.val) sen så åkte ja hem, tvätta, åt mat och nu sitter ja här :) aja, de va min dag ;) ha de så bra!




Bara två dagar kvar :)<33

ojjejoj...

Ja, nu var de ett tag sen ja skrev här, eller ja, de va ju förra veckan xP aja, helgen spenderades då hos Anders :) vi jobbade, sen myste vi :) och satte upp hyllan som han fick av mig ;P sen så har de inte hänt såå mycket :P hade prov idag i engelska, känner mig lite orolig för det, men ja tror att de gick bra :) fick dessutom reda på ett matteprov, som jag fick G på, känns ganska värdelöst, men kan tillägga att hela klassen fick typ bara IG och G, till och med dom som har haft MVG på sina prov, konstigt:S men Leif (matteläraren) ska göra ett nytt prov och gå igenom lite mer om ekvationer.

Sen kan ja också tillägga att ja skrattar så mkt åt stockholmsbloggarna (blondinbella, kissies m.m.) hur kan man vara så blåst ????? ni lär kolla på Kissies.se och kolla på hennes videobloggar och ja säger bara ett ord : BLÅST! men man får sig ett gott skratt och de förlänger ju livet xD haha


nej nu ska ja ta mig en macka innan ja går och lägger mig :) Ha de bra!


<3

Godis i stora lass:D:D:D

ja idag har ja faktiskt varit utanför dessa fyra väggar, tag sen nu :P i fredags tror ja att ja va ute senast :P men de va drygt, är alldeles utmattad just nu :S var iaf uppe i noret, på dollar store och köpte godis och nåt till anders ;) sen åkte ja till tuvan och köpte nå mer till Anders :P hoppas han blir glad ;P:D hehe. så nu ska ja bara vräka i mig godiset och slappa framför tv:n, gööööööööööött! :D sen har de väl inte hänt så mycket mer ;) så ni får hade så bra :)





<3333

Måndag.

Sjuk, sjuk, sjuk...finns de nå mer att säga? ja sitter här med rinnande ögon och näsa, de gör ont i bihålorna också och de har de gjort sen fredags:S orkar inte göra nåt annat än att sitta framför tv:n och datorn, blir slut efter varje kraftansträngning, men ändå vill de inte riktigt bryta ut...ja har inte haft feber, men känner att de e på gång när som helst, så då har ja ingen lust att åka till skolan om ja skulle få feber där och åka hem igen, inte roligt när bussarna går så dåligt. jag har då tur att de e temavecka, så ja missar ingenting:) längtar till helgen gör ja å:/ då ja får träffa min älskling, har tänkt köpa nått till hans lägenhet i veckan, men får se hur de blir, om man klarar att gå ut:/ aja, tror att ja ska gå och sätta på tv:n och sitta där ett tag. hade så bra!




<3

Söndag.

Ja, nu har ännu en helg gått och ja har bara legat i soffan och jäst :) göööött! men måste tillägga att ja e smått sjuk:P och ja hoppas verkligen att de håller i sig, för nu har vi någon tråkig tema-vecka och de är visserligen perfekt för då missar ja ingeting i skolan:D ja nå mer finns väl inte att säga, för de har inte hänt nå mer intressant i mitt liv ;P ska väl gå och jäsa framför soffan igen och trycka i mig gosaker :D hare så gott nu!




<3

RSS 2.0